Előfordult olyan, hogy eltört alatta a bili?
Figyelt kérdés
2014. febr. 11. 17:54
1/5 anonim válasza:
Nem. Ha ép és rendeltetésszerűen kornak súlynak megfelelően van használva nem törik el.
2/5 anonim válasza:
Nem. Milyen bili? Egyetértek az első válaszolóval. Ha nem 50 kg-s ül rá, akkor nem törhetne össze.
3/5 zabmester válasza:
Nem, soha, mondjuk az elég durva lenne, ha el tudna törni. De még alattam sem tört el, amikor egyszer poénból ráültem (természetesen ruhában), csak hogy röhögjünk egyet :D Pedig nem gyerek súlyban vagyok :D
4/5 anonim válasza:
A múltkor rá kellett ülnöm, nem volt más választásom. Fürdőszobát újítottunk, nem volt beszerelve a wc. Munkából hazajöttem, pisilnom kellett. Még kád se volt beszerelve. 65 kiló vagyok. Nem tört el. Nem volt idő sehova se elrohanni, mert nagyon kellett pisilnom:D
5/5 anonim válasza:
:D Nagyon vicces ez a kérdés :D
Nem, nálunk még nem fordult ilyen elő :)
Szép napot, köszönöm a mosolyt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!