Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 19 hónapos kisfiatoknak',...

19 hónapos kisfiatoknak', kislányotoknak mi a kedvenc étele? Nasinak mit adtok?

Figyelt kérdés
2014. febr. 2. 22:55
1 2
 11/16 gabszem ***** válasza:
jajj a nasi. túrórudi, joghurt, dörmimaci. de nem mindennap persze
2014. febr. 3. 08:14
 12/16 anonim ***** válasza:
77%
Első válaszoló "anya" vagyok. Lenyomtuk a torkán a chipset, meg a csokit, pedig utálta... A gyereket nem lehet megóvni ezektől az ételektől, de rá lehet szoktatni azzal is, ha tiltjuk tőle. Legkésőbb oviban úgyis kap belőle (és más szemétnek nevezhető ételből) rendes dózist. Nem fogom a gyerekemtől elzárni ezeket a nyalánkságokat, persze azért kordában tartom a mennyiséget. A kérdező azt akarta tudni, mit nasizik egy ilyen idős gyerek. A gyümölcsön kívül kap müzliszeletet, kölesgolyót és igen, csokit is egyszer-egyszer. És nekem nincs szívem elküldeni az apjától, amikor az chipset eszik és meg szeretné kóstolni.
2014. febr. 3. 08:21
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

19 hónapos lány, 13-14 hónapos kora óta eszi, amit mi.

kedvencek: húsleves tésztával és sok zöldséggel,

paprikás csirke nokedlivel, vagy valamilyen szaftos hús, tokány tésztával

halak (akár halrudacska, akár halfilé párolva)

zöldség krémlevesek levesgyönggyel

rizses hús (meg úgy általában a rizs meg a hús)

ragulevesek

főzelékeket is megeszi, csak virsli legyen hozzá

füstli mustárral, puha kenyérrel

füstölt Pick párizsi, sajtok, tejföl

Nassolni nem igazán szokott. Tegnap házi sajtos pogácsát evett, de nincs oda igazából az édes dolgokért. Csokit, csokis sütit nem eszi. Házi kekszet, babapiskótát megeszi. Gyümölcsjoghurtot szereti meg a banánt. Vacsora után azt szokott nassolni. (De ez nem nevelés kérdése, ő nem kedveli és kész.) Ja, a tejszínhab jöhet, kézzel :)

2014. febr. 3. 08:37
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Ezt a lepontozást soha nem fogom megérteni!Mennyire ostoba dolog az hogy valaki feltesz egy kérdést és arra őszintén válaszol egy ember és ha az valakinek nem egyezik a véleményével akkor le kell pontozni?

Kedves kérdező ne haragudj,hogy ide szegeztem a véleményem.

2014. febr. 3. 14:38
 15/16 anonim ***** válasza:

14.38-nak

Nehogy azt gondold,hogy a csak kérdező pontoz le ...legtöbb esetben van valaki,aki végig megy és nulláz!

Ne vedd magadra!

2014. febr. 3. 14:47
 16/16 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszokat!

Nem pontoztam le senkit:)

2014. febr. 4. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!