Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 3 év körüli gyermekednek...

3 év körüli gyermekednek mennyi pizsamája van? Naponta cseréled?

Figyelt kérdés
2014. febr. 1. 20:35
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
84%
Seemi baj nincs a 2naponta cserevel, mindenki maskepp csinalja. Igen en hetente cserelem a pizsmam, de nem is vagyok izzadekony tipus. Megvagyok akkor is lepodve, szamomra furcsa, pedig tisztan jaratom en is a gyereket, sot.Oviba napi szinten tisztat kap, fehernemut is, de pizsamat nem, csak ha beteg es megizzadna.Ha meg egyebkent is izzad azt jelenti meleg van a lakasban, vagy tul van oltoztetve. Mindenesetre NEM A PIZSAMAJABAN REGGELIZIK ES VACSORAZIK,azt nem engedem,mert akkor akar naponta lehetne cserelni.
2014. febr. 2. 20:02
 22/26 A kérdező kommentje:

Ugyanúgy nem érted, ahogy mi sem értjük, hogy lehet ugyanazt a pizsamát adni :-).

Nem érzel rajta szagot 1 hét után? Napközben is gondolom nem hetente cserélsz ruhát, pedig ha ovis, alig van rajta délután, mégcsak bele sem izzad.

2014. febr. 2. 20:03
 23/26 anonim ***** válasza:
84%
Napi ruhajat naponta cserelem, mert leeszi, osszepiszkolja, mas gyerekekkel van egyutt akiknek folyik az orra, vagy eppen kohog.De pizsamat Nem! Leghamarabb 4nap utan! Nincs szaga mitol lenne ha nem izzad es tisztan fekszik le tiszta agynemube.
2014. febr. 2. 20:30
 24/26 A kérdező kommentje:

Nem vagyunk egyformák. Te úgy érzed jónak, én meg úgy ha 2 naponta cserélem neki :-).

Mindenkinek ment a zöld kéz :-)

2014. febr. 2. 20:53
 25/26 anonim ***** válasza:
34%

1-3 naponta csere van. Én sem értem ezt a heti váltást. Én is max 2-3 napig vagyok egy pizsiben.

Van hogy leissza magát vagy lefogkrémezi magát, de ha nem, akkor 3 napig van rajta.

2014. febr. 2. 21:37
 26/26 anonim ***** válasza:

kedves utolso!

latod eppen ezert nem cserelem 2-3naponta, mert nem fogkremezi magat le es nem is issza le. A fogat furdeskor mossa meg es nem vacsorazik, reggelizik pizsibe.Szigoruan agyban van pizsamaban, ahogy felebred egybol kap kimeno ruhat.

2014. febr. 3. 08:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!