Mitől sárga az orra?
Figyelt kérdés
Észrevettem hogy sárga 2 és fél éves Kisfiamnak az orra,főleg fényképeken látszik nagyon olyan mintha kiszínezték volna neki. Okozhatja ezt mandarin és narancs? Máshol nem vettem észre rajta hogy sárga lenne.2014. jan. 31. 20:24
1/7 anonim válasza:
Sárgarépa okozhatja, mandarint és narancsot nem tudom.
3/7 anonim válasza:
Az enyém 7 hónapos, s neki is sárga.
4/7 anonim válasza:
Tenyéren is mutatkozhat, ha a sok karotintól van. Amit még észrevettem, hogy a sötétebb bőrszínű gyerekek télen, vagy ha elsápadnak, szintén sárgás színűek.
5/7 anonim válasza:
nem iszik sok kubut?A barátnőm gyerekének attól lett sárrga(sok benne a karotin)
6/7 anonim válasza:
kubu,sütőtök azt tudom,hogy okozhatja.
7/7 A kérdező kommentje:
Kubut sosem ivott még,de gyakran eszik répát,sütőtököt is sütöttem neki nemrég. De így megnyugodtam,hogy nem csak nem csak az én Kisfiamnak ilyen az orra :) és csak ennyi az oka! Köszönöm a válaszokat!
2014. febr. 1. 20:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!