Ha természetes vízben szól a gyereked, hogy pisilnie kell, kimész vele a partra vagy abba nyugodtan pisilhet?
természetesen bent a vízben.
a halakat is megkéritek,hogy ne hugyozzanak a vízbe? A vízben élő emlősöket is?Ott szexelnek esznek szarnak,Jesszus,felháborító!Fertőtleníteni kéne a tengert.
A sok oszló madárhulla,bálnatetem,nem is tudom,hogy gondolják,hogy ott mernek oszlani ahol én fürdeni akarok.
törölték volna a hozzászólásomat? Akkor szeben fogalmazva:
amikor otthon belekakilsz a wc-be,majd lehúzod,akkor az ugyanabba a természetes vízbe megy amibe nem pisilsz bele.
Remélem így már idomul a hozzászólásom színvonala a gyakaori kérdések oldalának szellemi magaslataihoz,és az oda általában írók nobel díjasokat is leköröző tudományos székfoglalóihoz.
Semmiképp nem kívánom az oldal igényes mivoltát lehúzni.
Nekem úgy tanították, hogy nem szabad, így én ezt a vonalat követem, és a gyermekeimnek sem engedem.
Elég primitív válaszok érkeztek a kérdésre, leírnám a saját véleményemet: Szerintem nem abból a szemszögből kéne ezt a témát megközelíteni, hogy (idézek vmelyik válaszból): ha a halak oda szarnak és hugyoznak, akkor én miért menjek ki?, van ennek egy egyszerű és ésszerű magyarázata: azért nem pisilünk bele, mert azzal szennyezzük a környezetet. Rosszul gondolom?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!