Mit süssünk készítsünk közösen? Négy 2,5-5 év közötti gyerekkel szeretnék valamit készíteni de nincs ötletem. Olyan kellene ami gyors egyszerü tudják ők is csinálni (ez a lényeg) és a konyha se fog romokban állni.
Szia :D Mindjárt keresek receptet, és megírom :D Kekszet kell apróra törni. Margarin felolvasztod, cukorral, pici tejjel, kakaóval, kávéval készre kevered, majd beleteszed az apróra tört kekszet... Nagyon finom, könnyen elkészíthető, csak hűteni kell. Összekevered (mi mazsolát is teszünk bele), majd rudakat formálsz belőle. Hűtőben kell tartani, hogy összedermedjen.
Keresek egy rendesebb receptet is :D
Rengeteg receptet találtam rá, itt van egy :
Hozzávalók:
1/2 kg keksz(felét ledarálni,felét összetörni)
+eldarabolt dió(aki szereti mazsola) egyébként én mindkettőt kihahgyom belőle. Ezt összekeverni az alábbi masszával:
2dl tejet+20 dkg cukrot összefőzni;bele 5 dkg keserű kakaópor és egy rama,2cs vaníliás cukor,ízlés szerint rum vagy aroma.Őzgerinc formát kibélelek folpackkal és beleöntöm a masszát,ráhajtom a maradék fóliát,eligazgatom rajta és mehet a hűtőbe érlelődni:)
Nálunk ez a megunhatatlan csokipótló édesség:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!