Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 7 éves kisgyereknek milyen...

7 éves kisgyereknek milyen melegítőnadrág ajánlott, gumis vagy megkötős?

Figyelt kérdés
2014. jan. 30. 15:10
 1/4 anonim ***** válasza:
Alkatától függ, bár én még csak olyan gyerekmelegítőt láttam amiben a megkötő dísznek volt csak és amúgy gumírozott.
2014. jan. 30. 15:22
 2/4 anonim ***** válasza:

Sajnos megkötőset nem fogsz kapni. Legalábbis normális helyen nem, esetleg, nagyon elvétve kínaiban. Mivel a megkötő kihúzható a nadrágból és nyakra tekeredve fulladást okozhat, így nem biztonságos, tilos árulni is.

A húgom kisfia elég soványka, viszont jó magas. Így neki ami hosszban jó, az a derekán lötyög. Anyukám szokta a gatyáit feltuningolni. Ha lehetséges, akkor meghúzza benne a gumit, de ha bele van varrva a gumi, akkor kötőt fűz bele. A sima nadrágokat meg övvel hordja.

2014. jan. 30. 16:48
 3/4 anonim ***** válasza:

lehet megkötőset kapni.én most vettem a lidlben pár hete.gumis,de megkötős is egyben

azért egy hét éves gyerek már nem hiszem,hogy megfojtja magát egy nadrág megkötővel.

amúgy én gumisat vennék.márkákkal lehet variálni az alkaton,vannak olyan márkák,amik kifejezetten vékony gyerekekre vannak,pl H&M

2014. jan. 31. 07:44
 4/4 anonim ***** válasza:
gumisat, sokkal kényelmesebb, nagyon mozgástere van benne, nem kötődik ki. Nameg nálunk ott a kisöcsi, aki minden kilógó dologba belekapaszkodik, a tesó meg folyton a pici körül flangál, úgyhogy inkább gumi:)
2014. febr. 6. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!