Hamarosan vigyázni fogok heti pár alkalommal egy 4 éves kislányra. Mit játszanak a mai gyerekek?
Nem vagyok hivatásos bébicsősz, ő az első gyerek akire vigyázok.
Adnátok tippeket miket lehet játszani egy 4 évessel? Rajzolásra gondoltam, esetleg egy mese megnézése amelyiket anyuka megengedi. Eddig ennyire jutottam :)
Biztos van egy csomó játéka, csak nem ismerem a mostani játékokat. Én ennyi idősen barbiztam, fodrászosdiztam, hasonlók.
(Feladatom: elhozni az oviból, megetetni, vigyázni rá , míg haza nem jön valakije)
Valakinek ötlet? Tapasztalat érdekel, kinek mit szeret legjobban a négyévese.
Köszi a linket és a válaszokat, sok ötletet adtatok :)
Hamarosan farsang, csinálunk majd "álarc terveket", és sok sok rajzolás, mert ahhoz értek a legjobban :D
Illetve bújócska, babázás, bunker építés, és ha anyuka megengedi kókuszgolyó "sütés". :) menet közben meg majd kitalálom, mert sajnos még nem ismerem a kislányt, nem tudom mit szeret.
azthiszem veled nem lesz probléma,jól elleszel a kiscsajjal!
Laptopt,vidokat,meséket mellőzném és nem azért mert lehet nincs rá pénzük ilyen kütyüre hanem én sem szeretem ha a gyerekem a számítógép világára rákapna,érted mire gondolok??nekik még az a feladatuk,hogy játszanak!Persze nyilván ha kifogytál az ötletekből vagy már nem bírsz a kiscsajjal akkor bevethetsz 1-2 mesét de hidd el anyuka annak fog örülni a játszotok,kreatívkodtok!Még innen is meríthetsz ötleteket: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!