Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Coryzalia és Homeovox ugye...

Coryzalia és Homeovox ugye adható párhuzamosan?

Figyelt kérdés
Középsős lányom megfázott, kedd óta adom a Coryzaliát, de most kicsit rekedtesnek hallom. Homeovoxra gondoltam. Mehet együtt a kettő?
2014. jan. 25. 19:25
 1/4 anonim ***** válasza:
Persze
2014. jan. 25. 19:39
 2/4 anonim ***** válasza:
off:mi az a Homeovox?
2014. jan. 26. 14:11
 3/4 A kérdező kommentje:
Homeopátiás tabletta, rekedtségre, megfázásra.
2014. jan. 26. 15:13
 4/4 anonim ***** válasza:

Még annyit a Coryzaliához,én ezt szedem 12 éve és nekem mindig elmulasztotta az augusztusi allergiámat és az influenzát is,hogy ha nem szeded be pontosan óránként és már egyet is kihagysz,nem hat,mintha be sem vetted volna addig.

Csak,mert hallok egyeseket panaszkodni,hogy nála semmit sem használ.Aztán kiderül,hogy az egész nap óránként helyett bevett össze-vissza ötöt.Mondom már egy kihagyása után nem hat a Coryzalia,ez egy olyan dolog,amit pontosan egész nap be kell venni.Tudom,mert 12 éve ezt szedem.

2014. ápr. 2. 09:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!