Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogyan kezdjem a szoba tisztas...

Hogyan kezdjem a szoba tisztaságot fiamnal?

Figyelt kérdés

22 honapos es most kezdte hogy cibalja le magáról a ruhát es hozza a bilit. Valamint mutatja es mondja ha a pelusba kakilt. De mar csak akkor szól ha elvégezte a pelusba. Próbáltam hogy levettem róla a nadrágot pelust es ra ültettem a bilire de ücsörög rajta kb fel percet feláll es elszalad vegul a nappaliban pisilt a parkettara! Nem akar a bilin ülni es abba végezni a dolgát!

Tippeket szeretnek hogyan csináljam?

Koszonom a válaszokat

2014. jan. 7. 14:58
 1/3 anonim ***** válasza:

én ilyenkor az elején még vittem a bilit oda ahol a legtöbbet tartózkodott. pl a nappaliba. és állandóan azt lestem mikor mutatja jelét hogy pisilni fog. és amikor láttam hogy lesz valami akkor gyorsan ráültettem,de volt hogy csurgás közben ültettem rá-és után nagyon megdicsértem (akkor is ha nem az ő érdeme volt) aztán együtt kiborítottuk a wc-be,és lehúztuk. ez a része már tetszett neki nagyon! ezután már könnyebben tudtam rávenni hogy a bilire üljön.

néhány hétig a bili mindenhol volt,de aztán persze visszakerült a fürdőbe..

Amikor meg már bele is kakilt akkor meg aztán nagyon büszke volt magára.

nekem szerencsém volt mert a 2. szülinapjára teljesen szobatiszta lett. ( kb 1 hét alatt) az éjszakai alváshoz kell még pelus. (most 2,és féléves)

2014. jan. 7. 15:06
 2/3 A kérdező kommentje:

Koszonom a válaszod! Na akkor ki próbálom ezt, es viszem mindenhova a bilit, hatha! Eddig a wc-ben volt es vitte oda a kis könyvet es ucsorgott a bilin picit de nem sokáig!

Viszont erőltetni sem szeretnem nehogy el vegyem a kedvet az egesztol.

2014. jan. 7. 15:12
 3/3 anonim ***** válasza:

ha úgy látod hogy nem tetszik neki a dolog,vagy semmit sem haladtok előre,akkor hagyd a dolgot pár hónapig.még nincs lemaradva..

a nagyobbik lányom,az 2 és félévesen még hozzámvágta a bilit-de 3 éves korára ő is teljesen szoba tiszta lett. szintén az előbb említett módszerrel

2014. jan. 7. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!