Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kisfiús anyukák! Amikor...

Kisfiús anyukák! Amikor pisiltetés van, ti felhúzzátok nekik a bőrt teljesen? Vagy ezt egyáltalán nem kell? Igaz, hogy papírral meg kéne törölni utána?

Figyelt kérdés

2014. jan. 4. 23:50
 1/5 anonim ***** válasza:
72%
Én nem húztam fel amikor pisilt és nem töröltem meg. Az apja megtanította neki egészen kicsi kortól amikor már állva pisilt, hogy miképpen rázza meg. Fürdésnél amikor kicsi volt akkor felhúztam, és megmostuk, de amióta egyedül fürdik ő végzi el magának
2014. jan. 5. 00:06
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Elég csak fürdésnél felhúzni a bőrt a kisfiúk fütyijén. Pisilésnél nem kell.
2014. jan. 5. 07:59
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Pisilésnél nem kell neki hátrahúzni, minek. Férjed sem húzza hátra. csak fürdésnél. Én megtöröltem neki, így ezt szokta meg.
2014. jan. 5. 09:16
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

Papírral megtörli.

2014. jan. 6. 10:14
 5/5 anonim ***** válasza:
78%
Csak fürdésnél húzzuk fel neki a bőrt, pisilésnél nem. És igen, megtörli magának pisilés után. Számomra furcsa, hogy valaki nem így tesz.
2014. jan. 6. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!