Korpásodásra mit használjunk? (3 éves gyerkőc)
Szia!
Szerintem próbálj ki teljesn természetes anyagokat. Én is így szabadultam meg a korpától. 2 dolog kell hozzá. Gyógynövény boltokból vett csalánlevél (teának való, de nem filteres)és víz.
2 lehetőséged van, az első hogy 1 tk csalánlevelet feloldasz annyi vízben hogy bőven ellepje, majd hagyd állni, úgy 1 órán át. Ezután dörzsöld a kis hajacskájába és bugyoláld be valamibe, ami rajtamaradhat akár egsz estén át. Nehogy megfázzon! :) Másnap kimoshatod a hajából. Hihetetlenül jót fog tenni neki, egyetlen negatívuma lehet, hogy képtelenség kimosni a haj tövéről a kisebb leveleket, de én szabin voltam, így megérte.
A másik lehetőséged, (szerintem próbáld ki az elsőt is) hogy ugyanúgy jársz el mint ahogy fent írtam, de átszűröd a kivonatot, és csak a levet masszírozod bele a hajába.
Remélem segítettem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!