Hajszínváltás okozhat bármiféle "törést" egy 3 évesnél?
Figyelt kérdés
2014. jan. 2. 12:37
1/7 anonim válasza:
Barnából festettem vörösre a hajam nemrég. 3 évesem ennyit mondott: "Anya! De szép lett a hajad!" És megsimogatta. :)
2/7 anonim válasza:
Ha nem autista a kicsid, akkor nem fogja megviselni, ha más színre fested a hajad.
3/7 anonim válasza:
Ez baromság,mi az hogy ha nem autista???Tudod Te miről beszélsz?
Barátnőm teljesen ép ovis középső csoportos kislánya sírógörcsöt kapott amikor a mama szőkéről barnára festetett ,és hetekig vigasztalhatatlan volt.Azt mondta az Ő anyukája szőke .Elvették.Meg ilyesmit.
4/7 anonim válasza:
Akkor a barátnőd gyerekével valami nem stimmel.
5/7 anonim válasza:
Off:
Képzeld, tudom miről beszélek az én fiam autizmussal él!
A lányom viszont nem!
Egyébként igaza van az utolsó válaszolónak, hogy akkor vmi nem lehet oké az említett gyerkőccel, ha ovis életkorban még így reagál egy ilyen változásra!
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat, számomra mindegyik hasznos volt!
2014. jan. 3. 10:06
7/7 Eszter71 válasza:
A lányom 3 évesen attol sirva fakadt, hogy az apukája haja 2 centisről 0,3-as lett, gyereke válogatja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!