Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Nem lesz gond abból, hogy a 6...

Nem lesz gond abból, hogy a 6 éves ikerfiaimmal olyan lakásba költözünk majd, ahol csak 1 WC van?

Figyelt kérdés
Ahol most vagzunk, ott 2 van, olcsóbbat nem találtunk sajnos.
2013. dec. 20. 15:58
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Ez miért lenne gond?

Szerintem a legtöbb háztartásban csak 1 WC van.

2013. dec. 20. 16:03
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
mi 5-en nőttünk fel 1 wc-s lakásban. Ez nem egy megoldhatatlan probléma.
2013. dec. 20. 16:06
 3/9 anonim ***** válasza:

nem lesz gond, 6 évesen már vissza tudják tartani, tudják kontrollálni, ki tudják várni, amíg a másik végez

nálunk a 4 éves is vár a tesójára, ha kell, nem rohan fel az emeletre a másik mosdóba, pedig megtehetné, de inkább türelmesen vár

2013. dec. 20. 16:21
 4/9 anonim ***** válasza:
Nàlunk most több fürdő van, nagyon kènyelmes de nem lesz bajuk attòl ha egy wc van.èn is felnőttem meg mèg sok mindenki...
2013. dec. 20. 16:52
 5/9 anonim ***** válasza:
82%
nem értem, hogy miért lenne gond?
2013. dec. 20. 18:42
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem értem miért lene baj ? A lakások 90% csak 1 wc van.
2013. dec. 21. 12:59
 7/9 anonim ***** válasza:
egyszerre járnak a wc-re???????
2013. dec. 21. 14:00
 8/9 zabmester ***** válasza:
Kétlem, tényleg a legtöbb ember úgy nő fel, hogy csak egy vécé van. Nekem is van testvérem, négyen éltünk úgy, hogy egy vécé volt. Senkinek nem lett baja belőle. Nyilván kellemetlen, amikor kint kell toporogni, amíg valaki bent van, de szerintem ilyet a legtöbben megtapasztaltak már életükben, és nem élték meg traumaként.
2013. dec. 21. 15:08
 9/9 anonim ***** válasza:
valószínű nem lesz probléma, gondolom már teljesen szobatiszták.
2013. dec. 22. 23:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!