Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ti hány féle ajándékot adtok...

Ti hány féle ajándékot adtok gyermeketeknek karácsonyra egyet vagy többet?

Figyelt kérdés

Szerintetek kevés lenne egy 5 éves gyereknek 1 játék gépfegyver , filctoll, pókemberes memória kártyák, kis legó összerakó játék 10*10 dobozban,10 db lufi, és egy zacskó édesség?

Hozzá tenném nem velem él a gyermek.

2013. nov. 24. 10:04
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
0%

A fiam éppen szerelős korszakba ért, a Jézuskától flexet kért. :) Úgyhogy egy játék Black&Decker gépet kap, ami 3 funkciós (dekopír, csavarhúzó, csiszoló) plusz egy láncfűrészt.

Mikulásra tortát kért, de mivel azt nem tudom csizmába tenni :) Kinder mikulást és egy furulyát kap.

Egyébként fegyvert én sem vennék soha, a szülinapjára volt aki bepróbálta, be sem engedtem hozni a játékot a házba.

2013. nov. 24. 11:41
 12/19 A kérdező kommentje:

Mi a baj a gépfegyverrel?

Kis maffiózó és imádja az ilyen dolgokat sokkal jobban tartósabban eljátszik a fegyverrel mint egy autóval,fent állt a kérdés hogy fegyver vagy kard, inkább fegyver mint kard mert azt csak rá fogja valakire, a kardal lehet hogy kardozna mindent ami az útjában van.

2013. nov. 24. 12:05
 13/19 anonim ***** válasza:
46%
Nálunk játszanak fegyverre a fiúk, míg kicsik voltak kaptak fából, polifoamból készült kardokat, pajzsokat, íjakat. Ahogy nőttek, úgy kaptak egyre komolyabbakat. Ilyen polifoam tapadós töltényeket lehetett vele kilőni céltáblára. Mivel játszon egy fiú, Barbie-babával??? Sőt, GI Joe-juk is volt és NatGeo-s figuráik. Szociálisan nagyon érzékeny srácok, egyáltalán nem erőszakosak.Sztem túl van lihegve.
2013. nov. 24. 12:22
 14/19 anonim ***** válasza:
52%
Mi a baj vele? Ha meg kell kérdezned, az nem jó. Az erőszak szó mond valamit?
2013. nov. 24. 12:22
 15/19 anonim ***** válasza:

13. vagyok. Ezek voltak azok a fegyverek:

[link]

2013. nov. 24. 12:23
 16/19 anonim ***** válasza:

Hát igen, nekem is erős elsőre a gépfegyver, nekem három fiam van, és én sem vennék nekik, de viszont nem mondom, hogy ne, mert vannak gyerekek, akik meg nagyon szeretnek pisztolyokkal játszani.

Unokatesóm volt kicsinek ilyen, iszonyú sok fegyvere volt-állandóan puskázott, kommandózott és egyébként egy totálisan normális és családcentrikus családapa vált belőle.

Bár én is elitélem az erőszakot és ahhoz képest, hogy 3kisfiam van, egy db puska-gépfegyver sincs otthon... Farsangra volt egy serif jelmezünk, amihez volt egy kis pisztoly. A pisztolytartóból elő sem került.

Egyébként a játékok mennyisége sztem elég lesz.

NÁlunk 6, 4, 2évesek vannak itthon, én 2féle játékot vettem közösen a nagynak, a kicsinek egyfélét, de az egyik mamánál kapnak még egy-egy félét és közöset is, valamint tesóméktól is két-két kisebbet, és a másik mamától is egy-egy félét- így már bőven elég lesz...

Legót, könyveket, társast, autópályát, autókat... stb.-t kapnak.

2013. nov. 24. 17:52
 17/19 anonim ***** válasza:

a fiamnak ,aki négy éves van két pisztolya,és rendőröset szokott játszani vele.elkapja a csúnya bácsikat.van rendőr jelvénye ,bilincse is.nem hiszem,hogy ettől erőszakossá válna,soha életében nem bántott még senkit,se gyerekre,se felnőttre nem emelt még kezet.szituációkat kell kitalálnom neki,hogy mikor kit kell megmenteni,vagy elkapni

a mai világban mindenhonnan ömlik az erőszak,egy híradót nem tudsz megnézni úgy,hogy ne lenne tele bűnözőkkel,halálesetekkel,meg minden féle rossz dologgal.ezt nyilván a gyerek is hallja,ha mi nézzük,bár nem figyel oda rá.ehhez képest rendőröset játszani,amiben segít a bajba jutott embereken pisztollyal az oldalán,szerintem pizitív dolog.így is lehet nézni

a kérdésre válaszolva,tőlünk nem kap külön ajándékot,mert a fiam és én közösen kaptunk egy tabletet.Egyik nagyszülőktől repcsik figurát kap,ami elemes,és repül körbe-körbe,másiktól gyurma készletet,egyik déditől kukabúvár autót,másiktól még nem tudom.keresztszülőtől nagy scooby-doo figurát kap.

2013. nov. 25. 11:59
 18/19 anonim ***** válasza:
0%
mi az, hogy "kis maffiózó" a gyerek, cigányok vagytok? azok szoktak így beszélni egy kisgyerekről.
2013. nov. 25. 14:11
 19/19 anonim ***** válasza:
0%
gépfegyvert,puskát,kardot ,nem .ilyen soha nem vetem és senkinek nem engedtem hogy hozon. inkább egy rendes lego .pokemberes kártya rendben van .lufi és filctoll nem karácsonyra valo.
2013. nov. 25. 14:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!