3-4-5 éves gyereked tavaly hányas csizmát hordott télen, és most milyen méretű kell neki?
A Lányom tavaly 26-os méretet hordott az idén 28-ast.
Most három éves.Mindig nagyobbat vettünk 1, másfél ujnyival.
3 éves ikerfiaim tavaly 23 és 34-es bakancsot hordtak, két zokni belefért bőven, most még fel tudják ezeket venni egy vékony zoknival. Jövő héten készülök nekik újat venni, nem tudom mekkora kell, a cipőjük 24 és 25-ös volt, kb ettől eggyel kap nagyobbat mindkettő.
Lányom 5 éves, neki is 24-es kellett egy éve, neki is most fogok venni, eddig 25-ösbe járt, szerintem 26-os lesz a befutó.
3,5 éves kislányom mostani őszi cipője 27-es, bőven jó rá. A téli bakancsa 28-as lett.
Tavaly ilyenkor 25-ös volt az őszi cipője, télre 26-ost vettünk.
Pont 2 számmal kell nagyobb idén, mint tavaly!
A lányom 5 éves, tavaly ha jól emlékszem 26-27-es téli bakancsa volt, idén 30-ast kellett venni (hosszú-keskeny lába van).
A fiam 3,5 éves, tavaly 25-öst hordott, idén 29-est vettem (széles-magas a lábfeje).
Nem vagyok biztos benne, hogy kitart nekik tavasz végéig ez a méret...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!