5 éves lányomnak vettünk valamilyen mogyorókrémes sütit és most nagyon fáj a hasa mit csináljak?
Rosszul tudod.
Hasmenés esetén kell óramutató járásával ellentétesen masszírozni a hasat körkörösen. Székrekedéskor, vagy a gázok útjának segítéséhez pont az óramutató járásával MEGEGYEZŐEN kell masszírozni.
Amúgy ilyenkor szódabikarbónát szoktak bevenni, bár kérdés, a kislányod lenyelné/meginná-e.
melegíts fel valamit,és tedd a pocijára,meg feküdjön le magzati pózba
esetleg még kipróbálnám azt is,mint kisbaba korban a pocitorna,lefekszik,lábait mozgatni,has fele nyomni és vissza...
Hánytasd meg.Csak az fog rajta segíteni,más nem.Hiába simogatod nem lesz jobb neki.Annak ki kell jönnie,különben tovább gyötri.
Langyos sós vizet itass vele,aztán futás a wc-re,mert elég hamar hánytat.
Sok sikert!
3-as vagyok.
Nem tudom miért lettem lepontozva,ilyenkor csak a hányás segít.
És így is lett.Hányt és jobban van,nem gyötri őt tovább.
Egy gyermekápolónő
örülök hogy jobban van a lányod, de én még azt hozzá tenném hogy ne vegyél többet "valamilyen" sütit, édességet, csak ha megnézted mi van benne és persze a szav idejét is
nem kioktatni akarlak, csak olyan rossz látni minden nap a boltba ahogy veszik az anyukák a sok ócska édességet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!