Mennyi idős volt a gyereked mikor úgy erezted mar könnyű vele és jó játszani vele?
Figyelt kérdés
koszi2013. nov. 18. 17:14
1/9 A kérdező kommentje:
gondolok itt ilyenre h elmúlt a dackorszak, eljátszik magával ...
2013. nov. 18. 17:16
2/9 anonim válasza:
Már néhány hónaposan is eljátszott egyedül. Együtt 8-9 hónaposan játszottunk.
3/9 anonim válasza:
NEkem 9 hónapos a lányom de olyan jól el tudok én is játszani vele de egyedül is elvan és játszik szépen. Vagyis inkább felfedez, pakol, vizsgálgat mindent. :)
4/9 anonim válasza:
Most!!!! De már 5 éves lesz lassan :-)
5/9 anonim válasza:
Babkorában jobban eljátszottam vele,mint most 2,5 évesen és 2 éves kora óta egyszerűen nem megy,kisöcsémnél is ez volt aztán 3 éves kora után már nagyon jól elvoltunk
6/9 anonim válasza:
7 hónapos a fiam, és mióta csak érdekli a játék, játszok vele, de mióta csücsül, azóta egyedül is szépen eljátszik
7/9 anonim válasza:
4 éves kora óta.Azóta bármit tudok mellette csinálni,illetve a játék is már élvezetes.Rajzol,fest és nem unja el 2 perc után.
8/9 anonim válasza:
Én babakorában sokszor úntam azokat, amik őt lekötötték. amikor már építettünk, szerepjátékoztunk, bújócskáztunk... , tehát úgy másfél-két éves kora körül kezdtem élvezni az együtt játszást. Viszont ekkor még bőven jött a dackorszak. Most 3 éves, már nincs az az eszement hiszti, viszont ennek a kornak is meg vannak a nehézségei, pl. rosszalkodásban is sokkal fifikásabb és mivel elég vasgyúró, sokszor fizikailag is nehéz felülkerekednem, ha pl. nem akar öltözködni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!