Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Akinek skorpió jegyű kislánya...

Akinek skorpió jegyű kislánya van jellemezné milyen? Az enyémnek szűz az aszcendense.

Figyelt kérdés
Féltem ettől a jegytől. Néha bűbáj, néha hisztis akaratos.
2013. nov. 16. 10:36
 1/4 anonim ***** válasza:
Nos, az en lányom skorpió. Nagyon akaratos, régen hisztis is volt, de azt mar kinőtte. Kitartó, ha valamibe belekezd, azt nem hagyja félbe, befejezi rendesen. Izgőmozgó, állandóan mozgásban van, meg almában is "jon-megy". Nagyon okos, gyorsan megjegyzi a dolgokat es a memóriára is nagyon jo. Egyáltalán nem önző, sot, inkabb tul nagylelkű. Nagyon nagy a szeretet igénye, kicsikent es nagykent is vagIk az olelesre, szeretgetesre. Nagy az önállóság iránti vágya is, szeret egyedül lenni, de könnyen teremt kapcsolatot gyerekkel es felnottel egyaránt. A figyelmét szinten kell tartani, le kell foglalni -iskola, megfelelő pedagógus- mert ha unalmasnak tartja az órát, vagy a tananyagot, akkor lefoglalja saját magat.
2013. nov. 16. 10:55
 2/4 anonim ***** válasza:
Mintha a lanyomrol olvastam volna. Kivetel a sulis dolog, mivel meg csak 1 eves. De ugyan ugy le kell foglalni, mint ahogy elottem is irtak, nem szeret unatkozni.
2013. nov. 16. 11:05
 3/4 A kérdező kommentje:
A "Féltem tőle" azt jelenti, nincs skorpió ismerősöm és csak az olyan emberek elbeszéléséből mint Te "ismertem" őket. Azt mondták csíp és morcos. De én rák vagyok. És azt is mondták, ne féljek mert tökéletesen ki fogok vele jönni. Ami így is van imádom, csak kíváncsi voltam a többi anyuka véleményére, hogy nekik milyen típusú a gyerkőc. Az enyém 1 éves. Nagyon okos, megfigyel mindent, bújós, puszit ad, szereti a testkontaktust, igényli, hogy foglalkozzunk vele. Az akaratossága pedig igen megnyilvánul, de végül is melyik gyereknél nem? A többi tulajdonsága pedig majd megnyilvánul ahogy nő. Igyekszem nagyon "pozitívan" nevelni!
2013. nov. 16. 11:40
 4/4 A kérdező kommentje:
Az értelmes válaszokat köszönöm, ment a zöld kéz!
2013. nov. 16. 11:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!