Szánkó. Ki és hol és mennyiért szerzi be a szánkót? Lehet még olyan fa szánkót kapni aminek háttámlája van?
Figyelt kérdés
Másfél évesnek kellene de olyan amit jövőre is használhatnánk.2009. nov. 18. 07:37
1/8 anonim válasza:
Én tavaly még láttam támlás szánkót. Mostanában nem voltam olyan helyen, ahol szánkót is árulnak, de nagyobb áruházakban szokott lenni és nálunk pl. az egyik gazdaboltban is láttam (pont támlásat).
2/8 anonim válasza:
Igen lehet kapni még háttámlás szánkót,aminek ha már nem kell leveszed a támláját és később is tudja használni a gyerkőc!Én a Tescót és az Auchant fogom nézegetni,mert ott minden télen vannak jó akciók(és közel van).Amúgy a teszveszen és vaterán is megszoktam nézni ha szeretnék valamit mert ott néha ki lehet fogni klassz dolgokat!És a szánkó meg nem az a termék amit minden nap használunk(örülünk ha évente egy hétig van hó).Amúgy 6000ft-tól kezdődnek az árak!
3/8 anonim válasza:
Mi is olyan klasszikus fa szánkót vettunk, de a támláját kulon kellett megvenni és itthon apa szerelte fel :)
4/8 anonim válasza:
A mostani Tesco akciós újságba láttam olyat.
5/8 anonim válasza:
Corába láttam és volt nagy választék!
6/8 anonim válasza:
Most 20.-tól a tescóban akciós lesz. Háttámlás és szövetborítású fa gyerek szánkó!5500 Ft körül azt hiszem, én már lemegyek 20.-án reggel, sajnos hamar el szokott fogyni!
7/8 anonim válasza:
Minek szánko ha még ho sincs?nem is lesz
8/8 A kérdező kommentje:
Nálunk biztos lesz hó mert mi Miskolcon lakunk és közel van Bánkút és ott már az éven volt hó. Nem akarok akkor kapkodni amikor leesik a hó. Meg akkora már el is szokták hordani. A Tescos nagyon tetszik remélem lesz belőle. Köszönöm mindenkinek a választ.
2009. nov. 20. 07:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!