Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Tényleg nem vállalhatok 3...

Tényleg nem vállalhatok 3 műszakos munkát, mert van 3 évesnél kisebb gyermekem?

Figyelt kérdés
Egy ismerősöm mondta, hogy nem fognak gyárba felvenni, mert változott a Munka Törvénykönyve, és nem éjszakázhat akinek 3 évnél fiatalabb gyermeke van.
2013. nov. 13. 13:39
 1/4 anonim ***** válasza:
Idén január 1-től van ez a törvény,én már így dolgoztam,3 év alatti gyermekkel,és nálunk is akit lehetett két műszakba raktak.Én dolgoztam éjszaka is,azóta már betöltötte a kicsi a 3at.Hozzánk is a kisgyerekeseket azóta 2 műszakba veszik fel.Kérdezd meg,hogy van e erre lehetőség.
2013. nov. 13. 14:44
 2/4 anonim ***** válasza:
Igen,igaz,nálunk is így működik.
2013. nov. 14. 07:10
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2013. nov. 15. 14:25
 4/4 anonim ***** válasza:
Hát igen ez mind szép és jó, de sok munkahelyen nem fáradoznak avval, hogy megoldják... Ha jó munkaerő és már baba előtt ott dolgozott akkor igen, de amúgy az én tapasztalataim szerint fel se veszik az ilyet.
2013. dec. 9. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!