Hol kérhet segítséget az az anya aki 38 évesen hormonbetegség miatt jelentős túlsúllyal, cukorbetegséggel, magas vérnyomással küzd, képtelen lefogyni?
Magamról írtam, mérhetetlenül el vagyok keseredve most, hogy a diabetes is beigazolódott.Anyai ágon minden nő nagyon kövér a családomban, nagymamám is diabetes- es volt.
17 éves koromban még rendben volt a súlyom, de a vérnyomásom már magas volt, 20 éves koromban diagnosztizálták a PCO-t cikluszavarok miatt, már akkor figyelmeztettek, hogy sajnos a PCO miatt jó esélyem van cukorbetegségre.
Összeomlottam, mert képtelen vagyok lefogyni és a két óvodáskoru gyermekemnek még sokáig szüksége lenne rám.
Lombikos orvosom nagyon tájékozott volt már jó pár évvel ezelőtt szedette velem a Merckformint( 2004- től ), a legtovább amíg eljutottam az egy 21hetes ikerterhesseg volt, sajnos soknak bizonyult a két baba egyszerre a méhszájnak.
Sajnos mi jól osszetalalkoztunk a férjemmel akinek azoospermiája van és csak herebioptatumbol kiszedett és érlelt sejtek jöttek szóba kis eséllyel kecsegtetve.
8x próbáltuk a lombikot,ez már a múlt, nekünk ez volt az utunk, a cél már az, hogy minél tovább nevelhessem a gyerekeimet akikkel a sors kárpótolt.
Sajnos a lombikok után már nem írtak fel nekem gyógyszert a körzeti orvosom kinevetett, hogy nem kell nekem cukorbeteg gyógyszer.
Nemrég vettem egy mérőt, éhgymomri érték 7,8 , evés után 12,1 ,most készülök orvoshoz és olyan helyre mennék ahol valóban segítenek.
Szia.Az aviva tornáról olvastál,már?
Én véleményem:A tornának köszönhetek mindent!!ebbe értve minden benne van:)-)A megoldás.Ne add fel!Puszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!