Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hol kérhet segítséget az az...

Hol kérhet segítséget az az anya aki 38 évesen hormonbetegség miatt jelentős túlsúllyal, cukorbetegséggel, magas vérnyomással küzd, képtelen lefogyni?

Figyelt kérdés

Magamról írtam, mérhetetlenül el vagyok keseredve most, hogy a diabetes is beigazolódott.Anyai ágon minden nő nagyon kövér a családomban, nagymamám is diabetes- es volt.

17 éves koromban még rendben volt a súlyom, de a vérnyomásom már magas volt, 20 éves koromban diagnosztizálták a PCO-t cikluszavarok miatt, már akkor figyelmeztettek, hogy sajnos a PCO miatt jó esélyem van cukorbetegségre.

Összeomlottam, mert képtelen vagyok lefogyni és a két óvodáskoru gyermekemnek még sokáig szüksége lenne rám.

2013. nov. 12. 13:45
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
persze hogy segitenek igy is. ha idöben mész ketzeltetni akkor lehetett volna természetes uton is babád valószinüleg. stzörnyű hogy eddig nem világositottak fel erröl aa betegségröll téged és a kezeléséröl. A pcos-ok nagy részének spontán sikerül a baba ha kezelve van az állapotuk.
2013. nov. 12. 16:11
 12/14 A kérdező kommentje:

Lombikos orvosom nagyon tájékozott volt már jó pár évvel ezelőtt szedette velem a Merckformint( 2004- től ), a legtovább amíg eljutottam az egy 21hetes ikerterhesseg volt, sajnos soknak bizonyult a két baba egyszerre a méhszájnak.

Sajnos mi jól osszetalalkoztunk a férjemmel akinek azoospermiája van és csak herebioptatumbol kiszedett és érlelt sejtek jöttek szóba kis eséllyel kecsegtetve.

8x próbáltuk a lombikot,ez már a múlt, nekünk ez volt az utunk, a cél már az, hogy minél tovább nevelhessem a gyerekeimet akikkel a sors kárpótolt.

Sajnos a lombikok után már nem írtak fel nekem gyógyszert a körzeti orvosom kinevetett, hogy nem kell nekem cukorbeteg gyógyszer.

Nemrég vettem egy mérőt, éhgymomri érték 7,8 , evés után 12,1 ,most készülök orvoshoz és olyan helyre mennék ahol valóban segítenek.

2013. nov. 12. 17:53
 13/14 anonim ***** válasza:

Szia.Az aviva tornáról olvastál,már?

Én véleményem:A tornának köszönhetek mindent!!ebbe értve minden benne van:)-)A megoldás.Ne add fel!Puszi

2013. nov. 13. 15:14
 14/14 anonim ***** válasza:
Szerintem mindenképp keress fel egy jó endokrinológust, (a legjobb ha pcos oldalakon keresel akiket ajánlanak), nekem is ugyanezek a betegségeim vannak + pajzsmirigy, miután endokrin dokim kezelni kezdett félévre spontán terhes lettem és most 22 hónapos egészséges kisfiam van, azóta is hozzájárok és felírják továbbra is a metformint és minden mást ami szükséges hogy rendben legyek és kordában tartsam a súlyomat és a betegségeimet, ezért szerintem endokrinológust keress fel!
2013. nov. 13. 18:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!