Orrmadula mütét három és fél éves gyereknél?
háro és fél éves kilányomnak most fogják kivenni az orrmanduláját a Heim Pál-ban. Tapasztalatok kellenének. Mélyaltatásban csinálják?
A labor éhgyomorra? Vizelet kell? Stb...
De van csak senki nem akar megijeszteni. Gondolom nem azért műtik a lányodat mert nincs jobb dolgod. Ha tényleg érdekel tudok írni negatív tapasztalatot.:-( sajnos
De még egyszer írom nem akarlak megijeszteni azért nem írom le egyből.
írd csak nyugodtan.
Az orvosok milyenek?
Hát jó!
Reggel 7:30 ra kellett mennünk természetesen éhgyomorral. 9:30 kor bekötötték neki az infúziót és 10:30 után vitték be a műtőbe. Na már ez nagyon meredek volt hisz hiába mondtuk hogy nem ehet és ihat a fiam viszont éhes és szomjas volt. Nem igazán értette meg miért is nem ehet és ihat. Mikor kihozták a műtőből a gyerekem zokogott mondanom sem kell én is. Nagy nehézség árán tudtam csak megnyugtatni. A szobába áttették a saját ágyába majd mindenki elvonult olyan volt mintha futószalagon menne a műtétek sora. Aznap 11 gyereket műtöttek. kb 15 perc múlva a fiam felült és elkezdett ömleni az orrából a vér közben persze ordított mert megijedt. Én is kiabáltam segítségért. nagy sokára befáradtak és elkezdtek velem kiabálni hogy mit képzelek én magamról miért kiabálok. Amikor meglátták azonnal visszavitték a műtőbe és belülre behúztak neki egy vastag géz csíkot, mivel neki nem állt el a vérzés. Ujjabb 4 óra következett amikor nem ehetett és ihatott. Na ezt a 4 órát senkinek nem kívánom. Majd még egyszer elvitték a műtőbe és kivették a gézcsíkot. Utána 1,5 óra múlva kortyonként ihatott, de enni aznap nem ehetett. Az éjszaka is szőrnyű volt. Másnap délután engedtek haza minket. Otthon 2 hétig nem lehetett napra vinni. és ennyi kellett a teljes gyógyuláshoz is. A doki rendes volt, de az ápolónőkkel nem voltam megelégedve. Azért mert a szülő bent van a gyerekével attól az ő munkájukat még nem tudja a szülő elvégezni, pedig igencsak elvárnák.Sajnos.
Remélem ti jobban jártok.
Köszönöm!
Jövő hét csüt.-ön lesz a műtét, majd megírom, mi volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!