Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Play doh gyurmaszettekről...

Play doh gyurmaszettekről vélemények?

Figyelt kérdés
3éves kislánynak melyik lenne a legalkalmasabb?
2013. nov. 2. 15:46
 1/3 anonim ***** válasza:
a konyhás. :) mindkét gyerekem imádja. :)
2013. nov. 2. 15:47
 2/3 anonim ***** válasza:
Az én kislányom is 3 éves és már meg is vettük neki a sütikészítős play doh szettet Karácsonyra. Szerintem nagyon fog neki örülni, mert amúgy is szeret főzni , "kézműveskedni".
2013. nov. 2. 15:48
 3/3 anonim ***** válasza:

Nekünk ezek vannak:

[link]

[link]

[link]

Mindhárom nagyon jó, a reggelizőssel lehet ennivalókat készíteni, nagyon sokfélét, ez már szerepjátékhoz szuper!

A polip is nagyon sokrétű, mert mindegyik lábával mást lehet csinálni, plusz vannak még rajta minták az alján, amire rányomod a gyurmát, és megfordítva ott a forma.

A majmosnál a majom farkát kell lenyomni, és úgy nyomja össze a majom a kezében lévő kókuszdiót. Több forma is van hozzá.

Nálunk mindhárom nagy siker.

Ami még nagyon jó, az a konyha, amit az egyik válaszoló írt, sajnos már csak használtan lehet hozzájutni, de nagyon ritka a vaterán, teszveszen, én még csak lejárt (megvett) aukcióban akadtam rá. :-/

2013. nov. 2. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!