Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2,5 éves fiúnak milyen játékot...

2,5 éves fiúnak milyen játékot ajánlanátok?

Figyelt kérdés

Valami barkácsolós- készségfejlesztőt szeretnék. hasonlót mint ez: [link]

Valakinek van hasonló, tapasztalatok?

2013. nov. 1. 21:09
 1/9 A kérdező kommentje:

[link]

ezt ismeri valaki esetleg?

2013. nov. 1. 21:22
 2/9 anonim ***** válasza:

A barkácsolós amit belinkeltél szerintem egy 2,5 évesnek még nagy kihívás lenne,magyarul nemtudna vele rendeltetésszerűen játszani!Ha kinagyítod a képet a doboz jobb felső sarkán ott is van,hogy 6+-os a játék!Persze a termékleírásban azt írják,hogy 3 évestől de ez sokszor csalóka!

Összegezve talán a 3,5 évesemnek venném meg de sztem még őt sem kötné le mert nem lenne enne sikerélménye!Max ha Apa összecsavarozná neki!!

A másodikat nem ismerem!

2013. nov. 1. 22:08
 3/9 anonim ***** válasza:

Az első helyett ajánlanék hasonlókat, amiben járműveket kell csavarokkal csavarhúzóval összeszerlni. Nagy méretű, kis kezek is jól boldogulnak vele.

Egyébként ha érdekel más, akkor a Lego Duplo Kreatív autók készletet ajánlom leginkább. Nekünk totál bejött, és ajánlottam más anyukáknak is, akik megvették, és imádja a gyerek.

Borzasztó sokoldalú, tényleg abszolút fantázia-építésre és kreativitás-fejlesztésre készült. A fiúk imádják. Nálunk ez a játék volt az, ami a legtovább legyőzhetetlen slágernek bizonyult.

2013. nov. 1. 22:21
 4/9 anonim ***** válasza:
Fiam játékkonyhát kap,mert imád főzni, szintén 2,5, tavaly kapott csavaros,szerszámos,barkácsolós szettet amit azóta is imád és azzal játszik.
2013. nov. 2. 08:09
 5/9 anonim ***** válasza:

Ha ilyen csavarosra gondolsz, akkor én inkább ilyet gondolnék:

[link]

[link]

De még ezt is 3 éves kortól javasolják. Barkácspad is érdekes lehet neki, de van akit pl a babakonyha köt le mindennél jobban. :-)

2013. nov. 2. 09:50
 6/9 anonim ***** válasza:

A társas még nem megfelelő neki szerintem korban, inkább a Ravensburger Csigafutamot mondanám, vagy ami nagyon klassz, a Haba gyümölcsöskert játéka kifejezetten ennek a kis korosztálynak:

[link]

2013. nov. 2. 09:53
 7/9 anonim ***** válasza:

Fiam 1,5 éves volt,mikor kapott egy Jáva 1-et.Azóta-bár sok darab eltűnögetett itt-ott-,már több mint egy éve szinte minden nap játszik vele!Ez is építős!

2,5 éves most.

2013. nov. 2. 12:31
 8/9 anonim ***** válasza:

7-es vagyok,azt elfelejtettem írni,hogy anno a Lidl-ben vettünk egy ilyesmi játékot:

[link]

ezt is szereti,kb.2 éves volt,mikor már játszott vele.Csavarokat még nem tudta használni,de most már tudja,rendesen épít vele,bár csak 3 éves kortól ajánlják.

2013. nov. 2. 12:36
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!!
2013. nov. 9. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!