2,5 éves fiúnak milyen játékot ajánlanátok?
Valami barkácsolós- készségfejlesztőt szeretnék. hasonlót mint ez: [link]
Valakinek van hasonló, tapasztalatok?
A barkácsolós amit belinkeltél szerintem egy 2,5 évesnek még nagy kihívás lenne,magyarul nemtudna vele rendeltetésszerűen játszani!Ha kinagyítod a képet a doboz jobb felső sarkán ott is van,hogy 6+-os a játék!Persze a termékleírásban azt írják,hogy 3 évestől de ez sokszor csalóka!
Összegezve talán a 3,5 évesemnek venném meg de sztem még őt sem kötné le mert nem lenne enne sikerélménye!Max ha Apa összecsavarozná neki!!
A másodikat nem ismerem!
Az első helyett ajánlanék hasonlókat, amiben járműveket kell csavarokkal csavarhúzóval összeszerlni. Nagy méretű, kis kezek is jól boldogulnak vele.
Egyébként ha érdekel más, akkor a Lego Duplo Kreatív autók készletet ajánlom leginkább. Nekünk totál bejött, és ajánlottam más anyukáknak is, akik megvették, és imádja a gyerek.
Borzasztó sokoldalú, tényleg abszolút fantázia-építésre és kreativitás-fejlesztésre készült. A fiúk imádják. Nálunk ez a játék volt az, ami a legtovább legyőzhetetlen slágernek bizonyult.
A társas még nem megfelelő neki szerintem korban, inkább a Ravensburger Csigafutamot mondanám, vagy ami nagyon klassz, a Haba gyümölcsöskert játéka kifejezetten ennek a kis korosztálynak:
Fiam 1,5 éves volt,mikor kapott egy Jáva 1-et.Azóta-bár sok darab eltűnögetett itt-ott-,már több mint egy éve szinte minden nap játszik vele!Ez is építős!
2,5 éves most.
7-es vagyok,azt elfelejtettem írni,hogy anno a Lidl-ben vettünk egy ilyesmi játékot:
ezt is szereti,kb.2 éves volt,mikor már játszott vele.Csavarokat még nem tudta használni,de most már tudja,rendesen épít vele,bár csak 3 éves kortól ajánlják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!