Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 3-4 éves gyereknek milyen...

3-4 éves gyereknek milyen meséket olvastok?

Figyelt kérdés
2013. nov. 1. 18:21
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Az én kislányom már 6 éves de imádta a walt disney meséket.

Hófehérke és a hét törpe, hamupipőke, csipkerózsika.

2013. nov. 1. 18:29
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Mirr-Murr, Boribon, Pom-pom, Vidám mesék,Kisvakond, Ágai: A titkokat az ujjaimnak mondom el, Tony Wolf: Mesél az erdő. Nagyon ritkán Bogyó és Babóca. Versek: Nyulász, Varró, Weöres, Gazdag Erzsi, Tamkó Sirató, Kányádi,Bartostól csak a Zakatolót. Szereti a Meseböngészőt.
2013. nov. 1. 18:34
 3/15 anonim ***** válasza:
Vegyesen, de másfél oldalnál nem hosszabbat, vagy időnként átbeszéljük. Nagy siker a Pom Pom, népmesék, Tesz-vesz város, és mi csak "tanyás könyvnek " hívjuk, de van benne pici történet és oldalt pedig tárgyak amiket meg kell mutogatni a képen. (Járművek a tanyán: első képes szótáram)
2013. nov. 1. 18:38
 4/15 anonim ***** válasza:
Még eszembe jutott pár: Barátom, Gombocska, Osváth Erzsébet: Dúdoló, Nemes Nagy Ágnes:Bors néni könyve, Rigó: Nálatok laknak-e állatok?
2013. nov. 1. 19:04
 5/15 anonim ***** válasza:

Még eszembe jutott, hogy van ilyen kihajtogatós könyvünk is , amiből ha 2-3 darabot kihajtunk azzal akár körbe is teheti magát, (nem tudom mi a szakkifejezés erre a könyvre, és még nagy siker az olyan könyv amiben van valami mozgatható, felnyitható, eltolható stb.

Mese címeket azért nem írok mert több kedvenc is van, állatos, hercegnős, autós, városos, tanyás, növényes, csipke Rózsika, verdás, Afrikás, növényes, virágos, zöldséges stb. Igazából szerintem rengeteg nagyon jó könyv kapható, mi sokat megyünk könyvtárba is és ott is sok jó könyvet találunk, így megtanul rájuk vigyázni is, mindig van újdonság. (ami nagy nagy kedvenc lesz azt megvesszük)

2013. nov. 1. 19:06
 6/15 anonim ***** válasza:
Kisfiam most lesz 4 éves, és neki csak az Anna Peti Gergő mesekönyvből lehet olvasni. Csomót mást próbáltam és közölte, hogy nem tetszik neki.
2013. nov. 1. 20:14
 7/15 anonim ***** válasza:
Van még egy. Ez nagyon nagy kedvenc. Nem is tudom, hogy nem ez jutott 1. eszembe: Jó reggelt! Jó éjszakát! (simogatós könyv)
2013. nov. 1. 20:22
 8/15 anonim ***** válasza:

3 éves a kisfiam. Nagy kedvenc az Anna,Peti,Gergő (engem idegesít,de ő imádja) ...A Bogyó és Babóca. Maszat történetek,Boribon. A legújabb,amit rojtosra olvasunk: Marék Veronika:tegnap,ma ,holnap

De mi sokat diavetítőzünk,abból a kedvenc a Tappancs a szökevény :)

Keresnék már én is valami hosszabb meséket,de még nem találtam rá az újabb kedvencre :)

2013. nov. 2. 13:12
 9/15 anonim ***** válasza:

Szutyejev: Vidém mesék, Boribon-mesék, Bogyó és Babóca. Egy-két kisebbeknek is könnyen emészthető, gonosz-mentes Disney-mese.

Mást itthon nem.

2013. nov. 2. 13:39
 10/15 anonim ***** válasza:
Bogyo és baboca ,dora a felfedezö,mondokás könyv ,thomas a gözmozdony .
2013. nov. 2. 14:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!