3-4 éves gyereknek milyen meséket olvastok?
Az én kislányom már 6 éves de imádta a walt disney meséket.
Hófehérke és a hét törpe, hamupipőke, csipkerózsika.
Még eszembe jutott, hogy van ilyen kihajtogatós könyvünk is , amiből ha 2-3 darabot kihajtunk azzal akár körbe is teheti magát, (nem tudom mi a szakkifejezés erre a könyvre, és még nagy siker az olyan könyv amiben van valami mozgatható, felnyitható, eltolható stb.
Mese címeket azért nem írok mert több kedvenc is van, állatos, hercegnős, autós, városos, tanyás, növényes, csipke Rózsika, verdás, Afrikás, növényes, virágos, zöldséges stb. Igazából szerintem rengeteg nagyon jó könyv kapható, mi sokat megyünk könyvtárba is és ott is sok jó könyvet találunk, így megtanul rájuk vigyázni is, mindig van újdonság. (ami nagy nagy kedvenc lesz azt megvesszük)
3 éves a kisfiam. Nagy kedvenc az Anna,Peti,Gergő (engem idegesít,de ő imádja) ...A Bogyó és Babóca. Maszat történetek,Boribon. A legújabb,amit rojtosra olvasunk: Marék Veronika:tegnap,ma ,holnap
De mi sokat diavetítőzünk,abból a kedvenc a Tappancs a szökevény :)
Keresnék már én is valami hosszabb meséket,de még nem találtam rá az újabb kedvencre :)
Szutyejev: Vidém mesék, Boribon-mesék, Bogyó és Babóca. Egy-két kisebbeknek is könnyen emészthető, gonosz-mentes Disney-mese.
Mást itthon nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!