A kislányom 4 éves, és alig eszik valamit. Pár falatot. Mit csináljak vele?
Figyelt kérdés
2013. okt. 30. 12:33
1/3 anonim válasza:
Az én lányom most lesz jövő héten 4 éves, ő is ilyen. Mégis kis husi. Oviban viszont állítólag mindent megeszik, sokszor repetázik is. Nem tudom itthon miért eszik ilyen rosszul, pedig jól főzök. Tegnap is 1db alma volt a vacsija, semmi mást nem evett. Én is kiváncsian várom az okosságokat ezügyben.
2/3 anonim válasza:
adsz neki valamilyen vitamint?C-vitamin,béres csepp??
3/3 anonim válasza:
Kifejtenéd a körülményeket? Oviban eszik-e, ott mit mondanak az evéséről? Mégis milyen pár falatot eszik? Éhes marad utána, többször eszik nagyon keveset, alultápláltnak néz ki, vékony, orvos, védőnő, óvónő is bajt lát? Kortársaihoz képest milyen? Van kedvence, amiből azért többet enne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!