Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ugráló csacsi, stb?! Ismeritek...

Ugráló csacsi, stb?! Ismeritek ezeket, érdemes megvenni örökmozgó 2 év körüli gyerkőcnek?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy vannak ennél drágább modellek is, ez vajon hasonlóan jó? És egyébként is, kihasználják vajon a gyerekek?

2013. okt. 29. 14:51
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Csatlakozom...a kislányomnak is van,imádja az első pillanattól fogva..és a család összes gyereke még a 10éves is ,ugrál rajta:)))

Ennyi pénzért nem drága és "üthetik-vághatják" :)

A játszóházban is ,ahová járni szoktunk,mindig "mozgásban" vannak ezek a kis jószágok!:)

2013. okt. 29. 20:34
 12/15 anonim ***** válasza:

Nekünk John Hop-hop pónink van, használtan vettem amikor másfél éves volt a kislányom, most már 3 éves elmúlt, és még mindig nagyon szereti. Ezekben a játékokban az a jó (az ugráló labdában is), hogy ha azt látod, hogy nem használja már, akkor szépen leengeded, és kis időre elteszed. Pár hét múlva elővéve úgy örül neki, mintha új lenne. :-))

A miénk ilyen rózsaszínben: [link]

2013. okt. 29. 21:10
 13/15 A kérdező kommentje:

Jelentem, teljesen meg vagyok győzve :D

Jöhetnek a jószágok és a rodeó :)

Mindenkinek ment a pacsi, köszönöm a segítséget!

2013. okt. 29. 22:01
 14/15 anonim ***** válasza:
Mi is pont innen vettük amit belinkeltél Kérdező. 1,5 éves korában kapott rá a lányom, majdnem napi szinten használja azóta is, szereti. 2000 Ft-t szerintem megér.
2013. okt. 30. 12:43
 15/15 anonim ***** válasza:
2 éves fiam is rengeteget ugrál rajta! és végképp nem büdös :))))
2013. nov. 1. 14:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!