Akiknek külföldön dolgozik a férje hogyan várjátok haza a gyerekekkel?
Frissen kitakaritva a ház ,ti mosolygósak ,kedvesek ,ápoltak vagytok ,finomakat főztök ?
Vagy a problémák ugyanúgy jelen vannak?
A férjem azt mondta nem érdemes hazajönni ,mert itthon is csak a gondok vannak ... ott legalább gondtalanul pihenhetne .
Nem érdemes hazajönni...????!!!!
No comment :-(
Szia!
Nekünk most született meg a második gyerekünk ezért férjem kiment külföldre dolgozni , 4 hét után nem bírta annyira hiányoztunk neki . Mondta nem megy vissza külföld inkább itthon dolgozik többet hogy velünk lehessen , és jövőre ha a pici nagyobb lesz együtt megyünk ki külföldre.
Ez tényleg elég gáz :-(
Nekem úgy dolgozott a férjem egy ideig, hogy 2 hetente járt haza hétvégén. Akkor nem volt házimunka, nem volt főzés, hanem elmentünk valahová együtt: állatkert, kirándulás, kalandpark, ilyesmi. Ha tele volt a szennyes vagy a mosogató, ha épp arra ért haza hogy az egyik gyerek magára borította a joghurtot vagy tiszta vízfesték, sosem vetette a szememre.
Mindig elmentünk ilyenkor anyósomhoz is, hiszen hiányzott neki a fia. Ő kivitte a gyerekeket 1-2 órára játszótérre, hogy kettesben is legyünk.
Ennek ellenére nehéz időszak volt, nagyon örülök hogy túl vagyunk rajta.
Azért én megkérdezem miért mondott neked ilyet? Mert elég gáz az tény, de lehet, hogy okkal mondta, nem? Ha hazajön és te azonnal támadod a gondokkal, küldöd ide oda amoda, csináltatsz vele azonnal mindent, akkor megértem.
Ha szeretettel fogadjátok, nagy az öröm, de a következő napokban nyilván előjönnek a valós gondok, amiket meg kell oldani és ezt ő nem viseli, akkor maradjon külföldön.
Láttam már több példát ezért kérdezek, nem szemrehányásként!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!