Mitől vannak "szúrós"pattanások a kislányom felkarján, combján?
Sziasztok Anyukák!
Segitenétek?
A lányom 2.5 éves és az idén kb nyár elejétől kijöttek a felkarján és combja,illetve lábszárán kicsi száraz ,"szúrós"
kis "tüskés pattanás"-féleségek ,nem mindig egyformán...van,hogy alig van,és olyan is ,amikor elég sok.
Semmit nem változtattam neki ebben az időszakban...mosószer,öblitő,étrend,stb....semmi új!
Néha nekem is vannak ilyen a karomon...
Egyszer emlitettem a doktornőnknek,azt mondta ,hogy száraz a bőre...
Kenem shea vajjal,speciális testápolóval..mégsem múlt el.8
Ti is tapasztaltatok már ilyesmit?
Mitől van/lehet?
Esetleg más orvos( a tiéteké) véleménye?
Köszönöm előre is a hozzászólásokat!
Megnéztem...igen ez lesz az,igaz nem piros csak kisebb dudorok,néha fehér a tetejük.
De legalább már tudom a nevét,hála Neked érte!!!
Köszönöm szépen!
Szia! Az én kislányomnak is ilyen, és a családban van több is, ez adottság sajnos. Ureás krémmel lehet javítani az állapotán, de én most ezt a krémet fogom kipróbálni, mert nekünk is nyáron jött elő, és félek, hogy télen még durvább lesz, ha szárad is a bőre a hidegtől... remélem bejön
Sógornőm Sanatopic-ot használ a kisfiánál rá, ideiglenesen az is szebbé tette...
Köszönöm szépen ...
Sanatopic-ot én is most kezdtem el...meglátjuk.
Amit linkeltél,olvastam róla...kíváncsi leszek bejön e nektek!
Majd megírod??? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!