Megvennéd a kislányodnak?
Van egy 6 éves kislányom és az oviban most a Monster High baba a sláger. Megbeszéltúk, hogy karácsonyra megkapja. Erre tegnap jön haza a mamától egy Tescos játékkatalógussal, hogy nézzem meg most le van árazva. Tényleg majdnem féláron van 4 ezer körül, de most ez nem volt bekalkulálva és igen össze kéne húznunk magunkat erre a hónapra.
Másrészt meg bennem van, hogy én soha semmit nem kaptam meg gyerekkoromban. Idén még nem kapott játékot, a szülinapja is december végén van. Te megvennéd?
Jelekh! Na ebben egyetértünk! Igazad van! Az a baj, hogy a párom családja enyhénszólva túl hagyományos...de ez már más tészta. Sajnos lenéznének ha nem vinnénk azt a k... koszorút :-(
Egész hátralévő életemben azt kéne hallgatnom.
Elmentem szegénynek megvenni, de gyorsan rá kellett jönöm, hogy ez csak vevőcsalogatás volt! Szép kis üzletpolitika a Tescoéknál. A polcok roskadásig voltak MH babákkal, csak ép a 10990 Ft-osból :-(
Persze ha már ott jártam babáért vettem ezt-azt. Így megérheti nekik! Elég ha 1 nap csak 5 anyuka megy be így. Ma kezdődött az akció amúgy! Elvileg 2 hétig tart!
Szia!
Sajnálom, hogy így jártál, ez egyébként annyira jellemző a Tescora... :(
Nem szorosan a kérdéshez kapcsolódik, de azt javaslom, hogy nézz körül netes boltokban, mert ahogy már írták, ott is megkaphatod a bolti árnál jóval olcsóbban. Viszont ne halogasd decemberig, mert tutira el fognak fogyni!
Én tavaly november végén vettem az első MH babát, amikor sikerült a Tescos féláras vásárban megcsípnem az utolsó darabot. De kellett a tesónak is egy baba, és már december elején alig találtam.
Ha van a környéketeken Auchan, ott is érdemes figyelni, a legolcsóbban ott szokták a játékokat árulni!!! (sok éves tapasztalat) Mindenszentek után kezdik majd a karácsonyi cuccokat kipakolni, olyankor mindig hatalmasra bővítik a játékosztályt, tippem szerint mnost nagyon rámennek a MH cuccokra, mert már ruhákból is rengeteg MH-s dolgot árulnak.
Egy MH rajongó 7 éves kislány anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!