Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Megvennéd a kislányodnak?

Megvennéd a kislányodnak?

Figyelt kérdés

Van egy 6 éves kislányom és az oviban most a Monster High baba a sláger. Megbeszéltúk, hogy karácsonyra megkapja. Erre tegnap jön haza a mamától egy Tescos játékkatalógussal, hogy nézzem meg most le van árazva. Tényleg majdnem féláron van 4 ezer körül, de most ez nem volt bekalkulálva és igen össze kéne húznunk magunkat erre a hónapra.

Másrészt meg bennem van, hogy én soha semmit nem kaptam meg gyerekkoromban. Idén még nem kapott játékot, a szülinapja is december végén van. Te megvennéd?

2013. okt. 24. 15:22
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Jelekh! Na ebben egyetértünk! Igazad van! Az a baj, hogy a párom családja enyhénszólva túl hagyományos...de ez már más tészta. Sajnos lenéznének ha nem vinnénk azt a k... koszorút :-(

Egész hátralévő életemben azt kéne hallgatnom.

2013. okt. 24. 16:17
 12/17 anonim ***** válasza:
45%
Megvenném, de csak karácsonykor kapná meg.
2013. okt. 24. 16:49
 13/17 anonim ***** válasza:
41%
Igen valóban most fél áron vannak a játékok a Tescoban. Az én kislányom 5,5 éves és ő is szeretne már régóta MH babát. De nem kap! Mégpadig azért mert ocsmány "játéknak" tartom! Meg is magyaráztam ezt neki. Tehát én elvből nem veszek neki MH babát. Kapott helyette Equestria babát. Tehát ha elvi kérdés lenne ez nálad akkor a válaszom nem. Viszont úgy olvasom ki a soraidból hogy nincs kifogásod a baba ellen inkább a pénz dominál. Ha így van és nincs kifogásod a baba ellen, akkor vedd meg a kislányodnak mert tényleg jó áron van és add neki karácsonyra.
2013. okt. 24. 19:40
 14/17 A kérdező kommentje:

Elmentem szegénynek megvenni, de gyorsan rá kellett jönöm, hogy ez csak vevőcsalogatás volt! Szép kis üzletpolitika a Tescoéknál. A polcok roskadásig voltak MH babákkal, csak ép a 10990 Ft-osból :-(

Persze ha már ott jártam babáért vettem ezt-azt. Így megérheti nekik! Elég ha 1 nap csak 5 anyuka megy be így. Ma kezdődött az akció amúgy! Elvileg 2 hétig tart!

2013. okt. 24. 22:45
 15/17 anonim ***** válasza:

Szia!

Sajnálom, hogy így jártál, ez egyébként annyira jellemző a Tescora... :(

Nem szorosan a kérdéshez kapcsolódik, de azt javaslom, hogy nézz körül netes boltokban, mert ahogy már írták, ott is megkaphatod a bolti árnál jóval olcsóbban. Viszont ne halogasd decemberig, mert tutira el fognak fogyni!

Én tavaly november végén vettem az első MH babát, amikor sikerült a Tescos féláras vásárban megcsípnem az utolsó darabot. De kellett a tesónak is egy baba, és már december elején alig találtam.

Ha van a környéketeken Auchan, ott is érdemes figyelni, a legolcsóbban ott szokták a játékokat árulni!!! (sok éves tapasztalat) Mindenszentek után kezdik majd a karácsonyi cuccokat kipakolni, olyankor mindig hatalmasra bővítik a játékosztályt, tippem szerint mnost nagyon rámennek a MH cuccokra, mert már ruhákból is rengeteg MH-s dolgot árulnak.

Egy MH rajongó 7 éves kislány anyukája

2013. okt. 25. 04:55
 16/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Sajnos Auchan nincs sehol a környéken. Szomszéd városokban sem. De résen leszek! :-)
2013. okt. 25. 08:04
 17/17 anonim ***** válasza:
13-as vagyok és sajnos sejtettem, hogy így fogsz járni, ugyanis mi egy elég nagy városban élünk és reggel 8,20-kor az Equestria babákból 2-3 db volt. Ráadásul csak négy fajtából volt leárazás. Úgyhogy ha egy órával később érek oda már tutira nem kapok :( Ez üzlet politika is a részükről, de higgyétek el, hogy az ott dolgozók felvásárolnak egy rahedlit ezekből a kelendő cuccokból, aztán eladják a vaterán, tesz-veszen stb. helyeken. Ha egy babán csak egy ezrest keresnek még akkor is jó üzlet nekik! Járj szerencsével!
2013. okt. 25. 10:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!