Fejtetűre mi a legjobb, mi vált be nektek?
Pedexet próbáltam, semmit nem ért.:(
Ilyenkor orvoshoz, vagy védőnőkhöz kell vinni a gyereket?
Vegyél Paranitot...nem tùl olcsó, de használni szokott. Mosd meg a gyerkőcöd haját. Még vizes hajra fújd rá a szert és szárítsd rá hajszárítóval. A serkéket mindenképpen!!! húzzátok le, mert ha egy is túléli a kezelést, kezdhettek mindent elölről. Moss ki magas fokon mindent, amivel érintkezhetett a gyerkőcöd és amiben megbújhat a tetű (ágynemű, plüssök, sapka, kabát stb.) A kezelést a fent leírt módon az első kezelést követően 7-10 nappal ismételjétek meg! A kezelést a család összes tagján érdemes elvégezni!
A védőnőhöz mindenképpen el kell vinned, mert ő ad igazolást, hogy sikerült a kezelés. Ezzel az igazolással 3 napot igazol a védőnő a gyerkőcnek, ami idő alatt otthon kikezelheted a gyereked hajából a tetveket.
Minden jót!
Köszönöm!
Paranitról én is sok jót hallottam, de tegnap csak ügyeletespatika volt, és ilyenkor elég gorombák a gyógyszerészek.
Nemsokára viszem is a védőnőhöz.
Tegnap este már el is tűnt az összes az én hajamból is.
Paranittel kezeltem, de alig bírtam kimosni az olajos folyadékot a hajunkból.
Remélem már nem jön vissza egy bogár sem!:)
Ma már volt oviban is, de ott senki sem tetves.
valószínű múlt héten kaptuk el az orvosi rendelőben, mert múlt héten pedig aftás vírusunk volt.
Esküszöm a sűrű fogú fésű többet ért mint maga a szer, előtte egyesével szedegettem a hajáról.
Köszönöm a válaszokat!
Igen, az ember bárhonnan összeszedheti a tetveket sajnos!
Örülök, hogy rendeződött a dolog! :o)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!