Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szerintetek nagyon "ciki", ha...

Szerintetek nagyon "ciki", ha a 2,5 éves lányom karácsonyra csak egy valamit kap, de abból több félét?

Figyelt kérdés

A napokban jöttem rá, hogy imád nyomdázni. Van itthon 2-3 darab és a kezébe került. Órákig elvolt vele, ráadásul kettő pont a kedvence volt.

Kinéztem az egyik játékboltban egy fajtát ( [link]

Ebből vennék neki 4-5 félét, így elég sok nyomdája lenne. Hozzá lenne mindegyik által + 2 kirakó, memóriakártya és dominó. Mint, ahogy ezt a leírásban részletezik.

Így lényegében később (a korához képest) lesz majd plusz játéklehetőség is.

A többi rokontól diavetítőt kap, pénztárgépet, bevásárlókocsit, stb.

Én még gondolkoztam egy szortírozódobozon is ( [link] de nem tudom, hogy 2,5 évesen lenne-e még értelme?!

Tény, hogy most is szeret pakolni, stb.. de ezt gombokkal és kártyákkal is megtudja csinálni.

Szerintetek?!

2013. okt. 22. 12:53
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Ne mással törődj! Te vagy a gyereked anyja, te tudod a legjobban, hogy mire vágyik, mit szeretne, mi hasznos neki, mi az aminek örülne. Én tavaly az egy éves fiamnak 4-5 ajándékot vettem, de egyik sem volt drágább 2000 ft-nál. Én gyerekkoromban, mindig csak 1 vmit kaptam. Elhatároztam, ha gyerekem lesz az 2-t, vagy többet fog kapni. És nem feltétlenül az ár miatt, hanem a mennyiség miatt. Tavaly így is tettem, nagyon jó volt, mert minden nap "talált" ajándékot. Az idén hasonlóképpen tervezem. Nem veszek drágát, mert ha tönkremegy, én fogom sajnálni.
2013. okt. 22. 14:16
 12/17 anonim ***** válasza:

Mi most voltunk egy 3 éves kisfiú szülinapi zsúrján. 15 féle ajándék volt becsomagolva és kb 2 volt az ami lekötötte és örült neki ,volt amit ki sem bontott.

Felesleges a sok ajándék szerintem.

2013. okt. 22. 15:17
 13/17 anonim ***** válasza:
Ha az tetszik neki vegyél azt ,én lányom bogyo és babocát szereti ,majd kap olyan társasjátékot és könyvet,nem a mennyiség számit .
2013. okt. 22. 21:53
 14/17 anonim ***** válasza:

csak az számít, hogy örüljön neki, és boldog legyen vele! Ettől szerintem az lesz- és ez jó ajándék, mert a közös időtök is megvan vele!!

Nálunk 3fiu van 6,4,2évesek és javarészt legót és hot wheels autókat-pályát kapnak majd, mert most ez a sláger! A nagymamáktól, keresztanyukájáéktól és tőlünk kapnak több szettet, amit már előre ledumáltunk.

Én még akarok nekik egy-két apróságot ami kell, zoknikat, kisbugyikat, meg kifestőket, színezőket színesceruzát, mert fiu létükre iszonyúan szeretnek rajzolni és színezni.

Ja és én is minden nap legózok a fiukkal, meg rajzolunk együtt! :)) Apa dolgozik sajna sokáig- így rám marad ez a jó kis móka!! Nagyon szeretik, a dupló nemigen köti le őket. :)

2013. okt. 22. 22:47
 15/17 anonim ***** válasza:

nálunk úgy van az ajándékozás,hogy mindenkitől pénzt kap a fiam.én egy részéért játékot veszek neki,a többiből ruhát,cipőt,tehát hasznos dolgot.így mindnekitől kap ajándékot és hasznos dolgot is.mindenkitől egy játékot kap,tőlünk is.így sem férünk a játékoktól

már megvettem neki,amit tőlünk kap,egy rozsdást kap a repcsikből,amit fel lehet szerelni a pfafonra,elemmel működik és körbe-körbe repül

2013. okt. 23. 07:54
 16/17 zabmester ***** válasza:

Nincs ebben semmi ciki, és nem is kell "tonnaszámra" venni az ajándékot. Azt kell venni, aminek örül, kész :)

Nálunk pl. a tavaly 5 éves fiamnál a kukabúvár volt a sláger, meg volt veszve érte, semmi mást nem emlegetett hónapokig, mint hogy neki kukabúvár kell, úgyhogy azt kapott. Csak azt :D Mármint tőlünk is kapott ilyen figurákat, meg hozzá való játékot, meg a nagyszülőktől is, meg hozzá való nagy kukásautót, meg ott is kapott figurákat, és iszonyúan örült neki.

Amúgy én nem vagyok híve annak, hogy olyan rengeteg mindent kell egyszerre kapnia egy gyereknek. Persze, tök jól néz ki, amikor egymás hegyén-hátán ajándék hegyek vannak, viszont szerintem jobb az, amikor tényleg olyan dolgot/dolgokat kap, ami komolyan foglalkoztatja. Nem kell csak azért mindenfélét mellécsapni, hogy kimondottan SOK ajándékot kapjon.

2013. okt. 24. 10:57
 17/17 anonim ***** válasza:
Zabmester egyetértek veled tejesen .
2013. okt. 24. 13:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!