Mit tegyek? Már másfél hónapja beteg a kislányom.
Kislányom 2,5 éves. Másfél hónapja nagyon náthás. Más baja nincs. Voltunk háziorvosnál aki semmit nem adott. Aztán ismét háziorvos, szintén semmi gyógyszer. Majd fül-orr-gégészet, ahol szintén semmi. Annyit mondtak, hogy ha sárga vagy zöld váladék jönne, akkor irassak háziorvossal antibiotikumot. Most szerdán érte kellett mennem bölcsibe, mert annyira rosszul volt. Csütörtök háziorvos, megint semmi. Pénteken hívtam háziorvost, hogy azt mondták fülészeten, ha sárga akkor kérjek antibiotikumot. Erre azt mondta, hogy nem indokolja semmi az antibiotikum adását.
Most itt van sűrű sárga váladékkal, ami folyik az orrából, de ha szívom, alig jön valami. Folyamatosan szürcsög, az orrspray ellenére sem kap levegőt.
Bölcsibe sem vihetem, mert ott nem használhatnak orrsprayt és nem tud aludni a náthától.
Hová vigyem?
igen ezt a neomicint nekünk is sárgás-zöldes orrváladákra szokta írni a doki!
nekem még eszembe jutott hogy te is tudnád otthon !átmosni" az arcüregét!Én ezt múltkor itt egy anyukától olvastam!
Vízben sót felmelegítesz(arányokat nemtudom olvass itt utánna a neten)fecskendővel felszívod ezt a sóoldatot,az egyik orrlyukába nyomod bele közben a másikon orrszívóval szívod!Egy próbát megér sztem!
ja és válts szerintem sürgősen orvost!
Köszönöm a tanácsokat.
Az orvosváltás nálunk is felmerült. Sokan elvitték a gyereket tőle, mert senkinek sem írt fel semmit. Tavaly ilyenkor 10 napig 3 naponta vittem a gyereket ugyanilyen tüntettel. Mivel nem volt lázas mindig azt mondta semmi baja. Aztán meg untam és elvittem maszek fülészhez. Kiderült, hogy masszív arcüreggyulladása volt és a doki nem értette, hogy miért nem csinált semmit a háziorvos. Kapott egy csomó gyógyszert. Lehet most is elviszem hozzá.
12es . Ezt az átöblítést én is szoktam csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!