Hogyan tudom elérni, hogy a 17 hos kislányomnak ne legyen nagyon kemény a széklete?
Szia!
A szoptatáson kívül és a tejen kívül mennyi folyadékot iszik? Mert ha keveset akkor iszik attól is lehet keményebb széklet.
Ne adj neki hashajtót, hanem kínáld meg őszilével, vagy a kecskeméti szilvás bébiétellel, az szerintem kifogja csalogatni, vagy a sütőtök őszibarack sárgabarack bébiétel!
Igaz ez most így 200-250 ft egy üveg, de ha már elég egy is egy kakilazításhoz, akkor se gyógyszerrel lett meg, hanem gyümölccsel!!
Még az orvostól is megkérdezheted mit ajánlj ilyenkor!!
Üdv egy 17 hónapos anyuka aki 17 hetes kismama is.
Szia!
Nálunk bevált a narancslé és az őszibarack:)igaz mi eszünk joghurtot is és rengeteg gyümölcsöt. Próbálj minél több rostos gyümölcsöt, gyümölcslevet adni neki.
A gyógyszertárben lehet kapni( azt hiszem) narancsszirup a neve azt is kipróbálhatod, nekem azt is ajánlották még régbben.
A húgom (házi) szilvalekvárt ad a keresztfiamnak az is nagyon jó.
Remélem valamelyik beválik:)
Minden jót Nektek!
Hashajtó is! Az almának más a hatása frissen lereszelve, és más állva hagyva, vagy befőtt konzerv formájában!!!
Az egyik formában hasfogó, a másik formában meg hashajtó hatású, éppen a benne lévő pektin tartalom levegőn történő reakciója miatt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!