2 es fel eves kisgyerekem fel a viztol. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Amikor furdesre kerul a sor, ordit, pedig semilyen negativ elmenye nem volt a furdessel vagy a vizzel kapcsolatban. Probaltam a fursest erdekesebbe tenni, tettem a vizbe jatekokat, megprobaltam, hogy csinaljak hebfurdot, megprobaltam, hogy menjek en is a vizbe, de semmi eredmennyel.Mit tegyek? Sokan azt tanacsoltak, hogy vigyem pszihologushoz, hatha segit. A kezet meg meri mosni, es szeret pancsolni, de nagyon fel levetkozni es furdeni! Segitsetek, ti mar voltatok ilyen helyzetbe?2009. nov. 10. 13:03
1/2 anonim válasza:
szia!mi is igy voltunk,de mostmár 2. éves és bele mer ülni a vízbe,sőt a haját is moshatjuk.1 éves koráig bel is ült néha,de egyszer muszáj volt anyuéknál megfürdetni,mert csupa föld lettt a feje is,ugy játszott.Onnantól kezdve utánta megint,csak sírt neki.Mi is próbáltuk habbal,hab nélkül játékokkal,együtt fürödve,a hab nélkül bevált.Lehet az is segített,hogy eezel a dekor festékkel(nemtom mi a pontos neve,ha rajzoltál vel és megszárad felragaszthatod szinte bárhová)rajzoltam hajót,halat,stb. és a kád szélére ragasztottam.Sok sikert.
2/2 anonim válasza:
semmit nem kell vele csinalni,ahogy elkezdett felni ugyanolyan hirtelen abbahagyja:)nalunk a fiam imadott furdeni,este levetkoztettem hogy megyunk pancsizni:)felemeltem ot hogy betegyem a kadba..belekapaszkodott a nyakamba es sikitott...3 honapon keresztul meg a kad kozelebe sem tudtam vinni,nem is eroltettuk nagyon,estenkent vizes torolkozovel mosdattam meg..3honap utan magatol odament este a kadhoz es elkezdett vetkozni es kerte a kadba a vizet,azota gond nelkul furdik:)turelem es szeretet:))))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!