Infralámpát meghűlésre lehet e használni kisgyereknél? FONTOS! Bővebben lent.
Sziasztok !
A kislányom 18 hónapos, és eléggé meghűlt, nem vírusos fertőzése van, hanem sima nátha de az nagyon. Szabad infralámpázni pár percig az arcát elalvás után miután csukva van a szeme és alszik,én meg odatartom elé? Hány percig? Köszönöm!
Az infralámpánál kevés ha csukva van a szem!!! Rettenetesen káros, ha a szemet megfelelő védelem nélkül éri, tehát ha lámpázod, akkor inkább legyen ébren, és fel kell rá adni a védőszemüveget és 5-10 percnél ne legyen több.
Én személy szerint nem pártolom a lámpázást, én inkább gondosan orrszívóztam, orrcseppet adtam, éjszakára orrkenőccsel kentem az orrukat ( kellemes mentolos )mentolos baby kenőccsel kentem a gyerekek mellkasát, és hátát, párásítottam a hálóban. Hársfateát főztem nekik, és Fenistil cseppet kaptak ha nagyon nagyon folyt az orruk.
Én viszont úgy vagyok vele, hogy inkább infra lámpa, mint hogy orrcseppekkel tegyem tönkre a kicsi orrnyálkahártyáját, és mindenféle gyógyszeres készítményekkel kezeljem.
De ki hogy :) Nekünk bevált a lámpa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!