Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Tudnátok olyan oldalakat...

Tudnátok olyan oldalakat javasolni, ahol 4 évesem részére otthon, mondókára végezhető tornagyakorlatokat találok?

Figyelt kérdés
Szeretném, ha otthon is mozogna egy kicsit (már a szaladgáláson kívül), gondolok itt pl. arra, hogy vannak olyan mondókák, amire szoktak tornázni az oviban, kerestem a neten, (igaz, nem túl kitartóan) de nem igazán találtam Előre is köszönöm mindenkinek, aki segíteni tud..:)

2013. okt. 5. 22:38
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Szerintem mindegy, melyik kiadás. Nem tudok róla, h fatális hiba lenne bármelyik kiadásában. Használd egészséggel. :)

! Egyébként könyvtárból ki lehet venni vidéken is. :) Az óvodapedagógus hallgatók miatt egy rakással szokott lenni.

;-)

2013. okt. 10. 20:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!