Milyen hidegpárásítót ajánlanátok?
Szia!
Nekünk volt már Solac baby dream, illetve Momert. Azt nagyon nem szerettem bennük, hogy nem lehetett kikapcsolni az éjjeli fényt, ráadásul a Momert színváltós is volt... :S
Most a Praktikerben vettem Budget márkájút (azt hiszem, ez valami saját márka ott), eddig bevált. Kikapcsolható az éjjeli fény, halkan működik, 3 literes a tartály (azt hiszem) és nem is volt drága (9000 Ft). Mondjuk, Salvus vizet nem lehet bele tenni, de nekünk eddig nem is kellett.
Mi úgy használjuk, hogy vettünk a konnektorba dugható időzítő ketyerét, az szabályozza, hogy mikor kapcsol ki és be. Egyébként reggelre minden tiszta víz lenne.
Remélem, tudtam segíteni.
Szia!
Ultrahangos párásító amit írtam. Ebben nincs semmilyen betét, amit cserélni kell, sima csapvízzel üzemel. Hetente kell kitisztítani ecettel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!