Minden este adtok tejet (a vacsora mellett) másfél - 2 év körüli gyereketeknek?
Figyelt kérdés
2009. nov. 6. 08:48
1/9 anonim válasza:
nem, van, hogy csak husit eszik, ha jól belakik kár nyaggatni tejjel. amúgy nem tejet, hanem pudingot, vagy joghurtot kap, nyers tejet a legritkább esetben adok csak, nem egészséges a bélflórának, a savanyított vagy feldolgozott tej sokkal jobban emészthető.
2/9 anonim válasza:
16 hónapos és anélkül el se aludni
3/9 anonim válasza:
Szia.Az én kisfiam másfél éves és kb.két hete nem issza meg a tejet.Reggel se, este se!Már nem is próbálkozom,semmilyen tejterméket nem tudok vele megetetni,pedig régebben ment a joghurt,túró,sajt is.Úgyhogy marad a száraz kaja ezt megeszi...már amikor van kedve.
4/9 anonim válasza:
Nálunk úgy néz ki (19 hós a lányom), hogy (mivel bölcsis és ott eszik valamicskét olyan fél három körül) 5 körül adok neki valamit pl: szendvics, krémtúró, vagy valami főtt kaja, és este fürcsi után fél nyolc körül pedig kap mindig 2 dl tejet vacsira.
5/9 anonim válasza:
Az én kisfiamnál is volt egy idoszak amikor nem akarta a tejet inni, de azért én mindig melegítettem neki egy keveset és kínáltam vele. Ha nem itta meg, nem volt baj. Aztán egyik este szintén nem kérte a tejet, 1 óra múlva pedig megitta amikor már csak langyos volt. Azóta csak langyosra melegítem neki és mindig megissza :)
6/9 anonim válasza:
Az én lányom is langyosan szereti a tejitalt,a tejet,és a kakaót is.17 hós
7/9 anonim válasza:
az én kislányom 15hónapos és este fél 7körül eszik főzeléket vagy falatkákat és fél 9körül megiszik 150-200ml 1+gyerekitalt-utána szundi reggel7-8ig.nem tudom jól csinálom-e?
8/9 anonim válasza:
A lányom 18 hónapos. Este mikor már álmos kéri a meleg tejcit, és reggel azzal kel. Kiabál a szobájából: ana, teci, teci! :))
Szóval ő minden reggel és este iszik
9/9 anonim válasza:
Az én kisfiam 19 hónapos. A tejet egyáltalán nem issza. Csak 1-2 korty és otthagy, mert többet nem kíván belőle. A kakaóval is hasonló a helyzet. Ezért igyekszem más tejtermékkel pótolni a tejmennyiséget: joghurt, puding, krémtúró, stb. formájában. Ezeket viszont nem esténként, hanem inkább napközben kapja. Ezzel mindössze az a gond, hogy ezek már egy kicsit édességek is, és hajlamos rászokni. Mi így jártunk egy ideje a pudinggal. Mostmár ritkán kap, de egy időben naponta többször is nyitogatta a hűtőt miatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!