Kuki kérdés-Mi a neve annak a krémnek, ami lazítja a
letapadást?
Figyelt kérdés
Hallottam róla hogy van ilyen krém, talán több is, de nem tudom a nevét egynek sem. A kisfiamnak már szépen elindult, vált le a bőr, talán félig vagy tovább szép már, de nem szeretném felrántatni neki, ki szeretném próbálni a krémet. Aki tudja a nevét, és esetleg még tapasztalata is van, használt e, írja meg kérem! Köszönöm!
Megpróbálom a nevét kinyomozni most neten, de nem ígérek semmit. Ami nekünk segített az egy vazelines krém volt, fehér dobozban volt és piros téglalapban volt rajta a krém neve, vagy inkább bordós. És talán valami G betűs volt.
2013. szept. 16. 22:43
2/12 anonim válasza:
A doboza ilyen volt mint ennek, de szerintem nem ez a krém volt, tudom, hogy vazelin volt benne, arra emlékszem.
[link] esetleg patikában tudnak segíteni. nekünk orvos írta fel így elképzelhető, hogy amúgy is csak vénnyel adnák ki.
2013. szept. 16. 22:48
3/12 anonim válasza:
Elocom-nak hívják azt, amit mi használunk.
2013. szept. 16. 23:37
4/12 anonim válasza:
Nekünk Ftorocort-ot kellett használni, de ez vényköteles. Viszont nagyon jó.
2013. szept. 17. 00:08
5/12 anonim válasza:
Nekünk az Advantan kenőcs segített. Ez is vényköteles.
2013. szept. 17. 11:40
6/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! A dokinak mondtam hogy nem szeretném ha úgy rántanák fel neki, említettem a krémet, azt mondta hogy nem is hallott még róla, itt a környéken nem használja senki ezt, messzebb tőlünk viszont igen, ezt a védőnőnk is mondta ott akkor, és azt mondta a doktor úr, hogy akkor járjak utána a krém nevének, megnézi ő is, és felírja nekünk. Mi leszünk a kísérleti nyulak, ha nekünk bejön, másnak is inkább ezt fogja ő is ajánlani.
Felírom mindet amit írtatok, és ha valaki ide téved, írja le legyen szíves nevet/tapasztalatot, mert ha használni fog, sok kisfiút megmenthet most a felrántástól. :-)
2013. szept. 17. 13:54
7/12 anonim válasza:
Dermovate krémet adták nekünk, még csak egy hete használjuk... mésg sajna semmi.
2013. szept. 17. 21:28
8/12 anonim válasza:
Bocsi az offért, de kérdezném, hogy ezeket a krémeket mennyi idős gyerekeknél használjátok?
2013. szept. 20. 11:59
9/12 anonim válasza:
A kisfiamnak a gyerekorvos diprosalic-ot írt fel, kb fél éves korában. Ritkán kentem vele, de hatásosnak bizonyult.
2013. szept. 20. 13:10
10/12 anonim válasza:
Cutivan krémet írtak itt már sok anyukák hogy az használt!Lehet nem jól írom az is lehet h Kutivan
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!