Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Az én kisfiam melyik csoportba...

Az én kisfiam melyik csoportba tartozik?

Figyelt kérdés
Segitségeteket kérném,vannak ezek az indigó stb stb gyerekek az én kisfiam 2011.03.07.én született megtudnà nekem mindani valaki hogy melyikhez tartozik?
2013. szept. 15. 21:31
 1/4 anonim ***** válasza:
Halak a horoszkópja az indigó az teljesen más.
2013. szept. 15. 21:38
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi de azt én is tudom hogy a halak,nem a horoszkópról kérdeztem.
2013. szept. 15. 21:43
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

én nagyon jót nevettem :)))

beírnád a googlebe és okosabb lettél volna... :D

"Egyes ezoterikus körök indigó gyerekeknek nevezik azokat a gyerekeket, akiknek különleges pszichikai és spirituális képességeket tulajdonítanak. Az indigó gyerekek fogalma ezoterikus körökben nagy népszerűségnek örvend, és számos ezoterikus kiadvány és weboldal foglalkozik vele. Mindazonáltal a pszichológia, a pszichiátria és a pedagógia nem támasztják alá ezeket az elképzeléseket, ezért a tudományos vitákban nem jelennek meg.

.

.

.

Carroll és Tober szerint az indigó gyerekek új, és szokatlan lelki tulajdonságokkal bírnak, mint a nagy önbizalom, és a felsőbbségi tudat. Nehezen kezelhetők: nem fogadnak el maguk fölött tekintélyt, nem bírják a tekintélyelvű nevelést. Nem végzik el azokat a tevékenységeket, amiknek nem látják az értelmét. Nem értik a rituálékat sem, a kötött napirend frusztrálja őket. Tanulási és beilleszkedési zavaraik vannak, pedig jó intelligenciájúak, és sok az eredeti gondolatuk. Érzékenyek a vegyszerekre.

Az ezoterikusok szerint ezeket a gyerekeket félrediagnosztizálják például Asperger-szindrómával, vagy hiperaktív figyelemzavarral. Ezért azt ajánlják a szülőknek, hogy az orvos által ajánlott módszerek helyett a nevelési stílusukon változtassanak. Az ezoterikus szerzők szerint ezek a gyerekek egy mély spirituális megújulás előhírnökei, ami egy új, hibrid, sőt, földönkívüli életformát készít elő"

általában vagy a szülő(k) nagyon buták, és valami földöntúlit akarnak a gyerekükre ráhúzni, vagy autista/ADHDs a gyerek és nem fogadják el, inkább valami ezoterikus baromságot ráhúznak, de hogy ezekhez semmi köze a születési dátumhoz, az biztos :D

2013. szept. 15. 22:04
 4/4 anonim ***** válasza:
azon tùl amit az utolsò leìrt mèg annyi, hogy aura fotozàson indigòkék az aura.elméletileg minden ember körül szìnes aura van.erre reagàlnak àllatok illetve kisbabàk is...
2013. szept. 16. 06:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!