Beleegyeztek, hogy az iskolában az új influenza elleni oltást beadják a gyereketeknek? Nálunk már szedik össze a beleegyező nyilatkozatokat holnap!
Nem. Nem értem, hogy adhatnak suliban , munkahelyen stb ilyen nyilatkozatokat ilyen gyorsan, miután még a hírekben is teljesen ellentmondó nyilatkozatok vannak a vakcinát illetően!!!???
Ki állította össze a szöveget ezeken a nyilatkozatos papírokon amiket iskolában adtak, ki kérte meg a sulikat pl. hogy adják a szülőknek?
Nincs se aláírás, se aláíró a szövegeken nálunk. Nálatok?
Amúgy,sok helyen olvastam,hogy mindenkit ezzel ijesztegetnek.
Azért kedves eddigi válaszolók,magatokra kéne néznetek.Most a tv-ből az folyik,hogy ez mennyire rossz.
És lám,itt igazolódik be két esetben is,hogy egy bolond százat csinál.
Azok is bolondok,akik azokat szidják,akik ellenálnak,és azok IS bolondok,akik azért tartózkodnak tőle,mert azt mondogatják a tv-ben.
igaz,13 éves vagyok,de én megkértem anyuékat hogy oltassanak be,veszteni nem vesztek vele semmit,hisz ingyen van,és remélem jobb is...
BOLONDOKNAK ÁLL A VILÁG!!!!!
köszike:DDD
(szerintem inkább még a barbidnak a haját fésülgesd a tanulás után)
fiú vagyok.
Egyébként is,lánynak miért kéne 13 évesen a barbi haját fésülni?ne nézzetek ennyire dedósnak,kéremszépen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!