6 hetes kisfiam nagyon hasfájos. Vettem neki espumisan cseppeket. Hogy kell adni neki?
ha megvetted a cseppeket, akkor kaptál tájékoztatót is hozzá, így van?! na, abban le van írva töviről hegyire.
jobbulást!
Szia!
Nekem is hasfájós volt mindkét gyerkőc (pedig figyeltem az étkezésre). A fiam jobban. Én is vettem Espumisant, de csak enyhítette a fájdalmat, nagyon nem segített. Nem adtam neki minden etetésnél, hanem naponta 3X (a védőnő javasolta). Ha jól emlékszem egy kiskanálnyit kapott alkalmanként (az talán a 25 csepp).
Ami nekünk bevált, az a pocak melegítése (hajszárítóval melegítettük). Megnyugodott tőle. A felmelegített cseresznyemagos párna sem volt rossz, de az még nehéz volt neki.
Esetleg lehet masszírozni a pocakot, meg van a pocakos fogás, illetve, ha pocakra teszed, az is segíthet (nálunk egyik sem volt nyerő, csak a hajszárító).
3 hónaposan múlt el pikk-pakk a hasfájás. Kitartás!
Infacol nekünk sem használt, espumizan igen, vagy legalábbis enyhítette, 3x 10 cseppet adtam neki, nekünk ez jött be.
A végleges megoldást az én táplálkozásom megváltoztatása hozta, abba kellett hagynom a tejszaporító teákat és tejivást, utána már nem fájt neki. Ha tápit esztek, akkor pedig lehet, hogy váltani kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!