Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » A Vendel név tényleg cigányos?

A Vendel név tényleg cigányos?

Figyelt kérdés
Ismerosok le akarnak rola beszélni, hogy a kisfiamnak adjam.
2013. szept. 11. 17:31
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
82%
szerintem sem cigányos,viszont a Vencel jobban tetszik,Venci a kisfiam egyik barátja az oviban :)
2013. szept. 12. 10:30
 12/17 anonim ***** válasza:
87%

Nagymamám testvére is Vendel volt. Nem vagyunk cigányok. Ezek kívül pedig ismerek még Vendelt, aki szintén nem az, és ismerek egyet, aki az.

Más nevekre is lehet ezt kijelenteni.

2013. szept. 12. 11:04
 13/17 anonim ***** válasza:
86%
nekem nagyon tetszik :)Ha lesz még egy fiam,ez a név választásban az elsők közt lesz :) Én egyébként a Bogyó és Babóca mesében hallottam először ezt a nevet,azóta nagyon tetszik.
2013. szept. 12. 21:29
 14/17 anonim ***** válasza:
85%
Nem cigányos. Szép név. A Brendon, Kevin, Ruben, Robertó, stb. stb. sokkal inkább azok (mert ezeket adják előszeretettel a gyerkőceiknek), pedig eredendően ezek sem cigány nevek.
2013. szept. 13. 09:44
 15/17 anonim válasza:
Üknagyapám volt Vendel, én is az lettem volna, aztán anyám lebeszélte apámat. Így a dédnagyapám nevét kaptam meg.
2019. nov. 10. 02:45
 16/17 anonim ***** válasza:
59%
Nem cigányos név, amolyan kretén név, kretén emberek is jutnak eszembe amikor ezt a nevet hallom, vagy olvasom valahol. De olyan stréber fejű kiskutyák is azok, akik ezt a nevet viselik. 🤣🤣
2022. dec. 9. 14:52
 17/17 anonim válasza:
Nem egy névtől leszel cigány
okt. 28. 04:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!