A Vendel név tényleg cigányos?
Figyelt kérdés
Ismerosok le akarnak rola beszélni, hogy a kisfiamnak adjam.2013. szept. 11. 17:31
11/17 anonim válasza:
szerintem sem cigányos,viszont a Vencel jobban tetszik,Venci a kisfiam egyik barátja az oviban :)
12/17 anonim válasza:
Nagymamám testvére is Vendel volt. Nem vagyunk cigányok. Ezek kívül pedig ismerek még Vendelt, aki szintén nem az, és ismerek egyet, aki az.
Más nevekre is lehet ezt kijelenteni.
13/17 anonim válasza:
nekem nagyon tetszik :)Ha lesz még egy fiam,ez a név választásban az elsők közt lesz :) Én egyébként a Bogyó és Babóca mesében hallottam először ezt a nevet,azóta nagyon tetszik.
14/17 anonim válasza:
Nem cigányos. Szép név. A Brendon, Kevin, Ruben, Robertó, stb. stb. sokkal inkább azok (mert ezeket adják előszeretettel a gyerkőceiknek), pedig eredendően ezek sem cigány nevek.
15/17 anonim válasza:
Üknagyapám volt Vendel, én is az lettem volna, aztán anyám lebeszélte apámat. Így a dédnagyapám nevét kaptam meg.
16/17 anonim válasza:
Nem cigányos név, amolyan kretén név, kretén emberek is jutnak eszembe amikor ezt a nevet hallom, vagy olvasom valahol. De olyan stréber fejű kiskutyák is azok, akik ezt a nevet viselik. 🤣🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!