Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » KÉRLEK SEGÍTSETEK! Mit vegyek...

KÉRLEK SEGÍTSETEK! Mit vegyek neki?!

Figyelt kérdés
Nemsokára vendégségbe megyek, ahol lesz egy 8 éves kisfiú. Szeretnek ajándékot vinni neki de meg ötletem sincs minek örülne. Persze nem tabletet akarok venni, valami kisebb ajándékot. Mivel szoktak játszani az ilyen korú gyerekek? Segítsetek kérlek, köszönöm!
2013. szept. 8. 18:35
 1/6 Jégtánc ***** válasza:
Lego
2013. szept. 8. 18:36
 2/6 anonim ***** válasza:

Sajnos azt tapasztalom a környezetemben, hogy a 8 éves fiúk már csak a számítógéppel (és egyéb elektronikus akármikkel) játszanak.

A Lego szerintem is jó ötlet, más nem is nagyon jut eszembe. Nálunk az ilyen korú keresztgyerekek Star Wars-os legot kértek 7.-8. szülinapra. Van belőle kisebb-nagyobb, olcsóbb-drágább.

Esetleg még valami érdekes könyvvel próbálkoznék, hátha.

2013. szept. 8. 18:40
 3/6 A kérdező kommentje:
Nagyon kosz
2013. szept. 8. 18:41
 4/6 A kérdező kommentje:
*onom a válaszokat!!!
2013. szept. 8. 18:42
 5/6 A kérdező kommentje:
Írjatok meg ha van ötlet!!
2013. szept. 8. 19:31
 6/6 anonim ***** válasza:

Én kirakót vettem 8 éves kisfiúnak, nagyon örült neki.

500 darabosat

Olcsóbb mint a lego

2013. szept. 8. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!