Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Fiam az üzletben levett a...

Fiam az üzletben levett a polcról egy üdítőt majd azon nyomban leejtette, odalépett a biztonsági őr és kérdezte, miért ivott bele a gyerek az üdítőbe, elnézést kértem és feltöröltem a nálam lévő tőrlőkendővel, szégyelltétek már magatokat így?

Figyelt kérdés
Valójában nem ivott bele ,de mikor leejtette letörött a szívókája .Megkérdezte,hogy ezt most ki fogja kifizetni,úgy szégyelltem magam ,rátettem a kupakot ,feltörőltem és mondtam,hogy természetesen mindenképpen kifizetem,egyébként a nagyja még benne volt az üvegben,autista a fiam végül látta az őr ,hogy van elég baj enélkül is sajnos.Hazafelé az autóban elsirtam magam.
2013. szept. 2. 20:32
1 2
 11/13 zabmester ***** válasza:
Szerintem is lépj túl ezen minél hamarabb, nem történt olyan nagy dolog, mint amilyennek érzékeled. Ilyesmi tényleg nap mint nap előfordul egy nagyobb áruházban, akár többször is. Kifizetted, ráadásul olcsón megúsztad, hiszen csak egy üdítő volt, és nincs probléma. Mondjuk megértem, hogy hogy érzel, valószínűleg egy ilyen után én is szerencsétlennek érezném magam, pedig tényleg nem történt semmi rendkívüli. Bárki más, aki az esetet látta, valószínűleg már rég el is felejtette.
2013. szept. 3. 08:58
 12/13 anonim ***** válasza:

szerintem egy kicsit most rajtad kijött a feszültség..nem??

Írd le mi a baj..lehet nemtudunk segíteni de legalább kiírod magadból!

2013. szept. 3. 13:40
 13/13 anonim ***** válasza:

az hogy te szerencsetlennek erezted magad igazan nem valtoztat a lenyegen. kifizetted a kart nem kiabalt veled az or rendesen viselkedett mi a gondod?

ha kinos akkor ne vidd vasarolni magaddal a gyereket, vagy figyelj jobban hogy mit csinal. vegulis az hogy te szemely szerint hogyan erzed magad a te dolgod. az eljaras mindenki reszerol helyes volt , zard le a temat es vertezd fel magad jobban. egy autista gyerekkel elni borzaszto lehet.

2015. jún. 15. 12:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!