Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 3 eves a kisfiam, szerintem...

3 eves a kisfiam, szerintem pok csipte meg, mind a ket laban szegenynek vagy 8 csipes. Fenistilen kivul van otletetek?

Figyelt kérdés
nemelyik csipes elegge feldagaft, viszket neki. erre ma meg a hasa is elkezdett menni, fe szerintem nincs osszefugges, vagy van! vigyem dokinak megmutatni?
2013. aug. 28. 15:02
 1/8 anonim ***** válasza:
19%
Á el ne vidd. Várd meg mig rosszabbul nem lesz. Idióta!
2013. aug. 28. 15:06
 2/8 anonim ***** válasza:

Fenistil csepp és kenőcs is. Meg calcium.

Ha ismered és van otthon, kend be kék kenőccsel.

2013. aug. 28. 15:06
 3/8 gabszem ***** válasza:
Hát pont tegnap mondták a híradóban, hogy olyanok most a szúnyogok, hogy allergiás reakciót okozhatnak a csípések, hasmenést, lázat is. Mutasd meg orvosnak.
2013. aug. 28. 15:08
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem a lányomnak a szeme sarkánál csipte meg valami , valoszinűleg szunyog és az egész szeme bedagadt annyira , hogy alig tudta kinyitni. Fensitilt és calciumot kapott.
2013. aug. 28. 15:12
 5/8 anonim ***** válasza:
Esetleg aloe vera lehet még jó. Ne a krém, hanem magának a növénynek a "leve"
2013. aug. 28. 15:16
 6/8 anonim ***** válasza:
Én is calciumot szoktam adni, illetve Fenistil cseppet, belsőleg. Nálunk is gyakori a pók és hangyacsípés, másnapra jelentősen javulni szokott.
2013. aug. 28. 15:29
 7/8 anonim ***** válasza:

Fenistil kenőcs és csepp. És egy házi praktika, nálunk a rettentően viszkető csípésekre a nagymamám ecetes vízbe áztatott vattát tett egy pár másodpercre (vagyis lemosta, sok ecet-kevés víz). Marhára csíp, de ahogy leveszed és fújod neki, sokkal jobb utána bármelyik kenőcsnél. Nekem is allergiám van rá (szúnyog , pók), a gyerekeimnek is, náluk is bejött. Ha nagyon viszket és dagad, csak akkor használom.

Szerintem a hasa nem attól mehet.

2013. aug. 28. 16:02
 8/8 anonim ***** válasza:
Ja igen és Calcium.
2013. aug. 28. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!