Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ti mit szóltok ehhez a videóhoz?

Ti mit szóltok ehhez a videóhoz?

Figyelt kérdés

nekem a szivem szakadt meg....az ilyen nem anya.... :(

[link]

2013. aug. 27. 21:40
 1/7 anonim ***** válasza:
33%

Bírom, mikor a cikk felnagyítja a dolgokat.

A nő egyáltalán nem rugdossa a gyereket, csupán egyszer lökte arrébb.

Az ilyen is anya, kérdező, nem tudhatod, mi a nap előzménye, mennyire kimerült a nő, a gyerek a dackorszak közepén a határait feszegeti egész nap.

Persze nem jó nézni az ilyet, de én egyáltalán nem ítélem el az anyát.

Nekem is volt már, hogy elszakadt a cérna, annyira kimerült voltam.

2013. aug. 27. 21:46
 2/7 A kérdező kommentje:

nekem akkor se anya az ilyen...

lehet akármilyen napja,akármilyen durva dackorszakba a gyerek,akkor se viselkedünk igy vele,és lehet szépiteni,de szó szerint arrébb rúgta...

Az én 3 éves fiam egy jó ideje éli a dackorszakát,ami nagyon durva mások szerint is,de eszembe nem jutna ilyet csinálni vele..pedig jó pár hasonló hisztit eljátszott már ő is...

2013. aug. 27. 21:49
 3/7 anonim ***** válasza:
17%
Tudjuk, hogy te vagy a mindennek a szentje. Elérted a legmagasabb életsíkot, te szentesíted meg a tökéletességet, és ebben a világban te mindennek fölött álló vagy. Nálad értelmesebb, és aki jobban megérti az univerzum működését nem létezik.
2013. aug. 27. 22:01
 4/7 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem is durva. Főleg az, hogy látszólag (a mozdulatokból) nem úgy tűnik, hogy a gyerek valami nagy hisztit levert volna, és a nő mozdulatai sem árulják el, hogy ideges lenne. Legalábbis, ha én ideges lennék a kislányomra, nem ilyen halál nyugodtan pakolásznék. Az meg ahogy belerúgott!!! Ráadásul utána mintha mi sem történt volna pakol tovább!! Én is szoktam idegeskedni, meg mérges lenni a 15 hónapos kislányomra, mert ő is tud már nagyokat hisztizni, de ilyet sose tennék.
2013. aug. 27. 22:02
 5/7 anonim ***** válasza:
Kicsit durva, nem rúgok bele a gyerekbe , de hát sajnos vannak ilyen szülők...
2013. aug. 27. 22:03
 6/7 anonim ***** válasza:
sajnos tényleg nincs mentség.bizony vagyunk fáradtak,idegesek,történnek nagyon rossz dolgok velünk,de egy nálunk sokkal de sokkal kisebbet,vétlenebbet akkor se bántunk,ha minden kötél szakad.rossz volt nézni,nagyon nem ítélkezem,mert tényleg nem tudni mi volt a . az i-n,és ennél sokkal durvább anyák vannak itt nálunk is.talán épp a szomszédod aki eddig csak puszilgatta a gyerekét,másnap félholtra veri,szóval ne ítélkezzünk.de igy viselkedni a magunk bizonyítványa.
2013. aug. 27. 22:07
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem is durva. Mit csinál a gyerekkel ha nem látja senki?
2013. aug. 27. 23:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!