Közel 4 éves kisfiú rajzai mit kell hogy ábrázoljanak?
Ebben az életkorban mi a jellemző?
Nálatok ennyi idősen miket rajzolt, milyen formák jelentek meg?
Problémám az, hogy a fiam csak "satíroz",firkál, max egy napocskát rajzol. Gyorsan megunja a rajzolást.
Az enyém ennyi idősen embert rajzolt vágtagokkal, hajjal, arccal, köldökkel, házat, állatokat (próbált), napocskát, virágot, fát autót. Persze ezek nem voltak tökéletesek, de felismerthetőek.
Köszönöm!
Kutakodtam én is a goglin, a grafológiás cikk nagyon jó. :)
Sokat átolvastam, de egyik helyen így, a másik helyen amúgy írják egy 4 éves rajzábrázolását.
Azért izgat a dolog, mert az oviban már a többiek rajzai ki voltak téve az öltözőbe, egy tele mappa rajzot kaptak vissza szünet előtt, az én kisfiam mappájában meg volt 4-5 "festmény". Rokon 3éves kislány nyugodtan ül az asztalnál és rajzolgat alakokat, görbéket, gömböcöket élvezettel, az én kisfiam megmarkolja a filctollat, satíroz egyet, eldobja és felugrik. Pedig tudja szépen is fogni a ceruzát (ha akarja).
Most jelentkeztünk be pedagógiai vizsgálatra,mert több területen is lemaradása van a többiekhez képest, kíváncsi leszek.
Az én fiam sem rajzol, 4éves, na jó a falra előszeretettel, de oda is csak firkál....
Nem érdekli, bár ha kedve van akkor rajzol szépet is.
Eddig egyszer rajzolt embert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!